Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Få de bästa erbjudandena på Amazon med Keepa: Your Ultimate Price Tracking Tool

Amazon Prime Deal Party är vid horisonten, och för att få ut det mesta av det måste du vara förberedd. En viktig färdighet att bemästra för onlineshopping är att spåra produktprissänkningar, och vi har ett spelförändrande knep som kan revolutionera din shoppingupplevelse på Amazon. Även om Amazon inte har ett inbyggt system för att kontinuerligt spåra priser eller skicka meddelanden om prissänkningar, har vissa kunniga shoppare kommit på hur de ska ligga före kurvan. I den här guiden kommer vi att avslöja hemligheten och visa dig hur du blir ett proffs för prisspårning.

Prime Offers Party, som äger rum mellan den 10 och 11 oktober, kommer att medföra betydande prisförändringar på Amazon. Med många rabatter och erbjudanden i pipeline kan det vara en skrämmande uppgift att hålla reda på dem alla. Att scrolla igenom hundratals rabatterade produkter kan leda till att du går miste om de bästa erbjudandena, eftersom vissa kan finnas i begränsat utbud, vilket kräver att du agerar snabbt.

bästa amazon-erbjudanden med keepa

Ett tillvägagångssätt är att skapa en önskelista, som låter dig övervaka de listade priserna för föremål av intresse. Denna metod misslyckas dock med att ge en heltäckande bild av en produkts historiska prisförändringar. Lyckligtvis finns det en bättre lösning som vi ska dela med dig av. Tänk på att Prime Offers Party är exklusivt för Prime-kunder, som åtnjuter förmåner som tillgång till Prime Video och andra reklamkampanjer.

Lås upp kraften i Keepa

Det mest effektiva sättet att tackla floden av erbjudanden är att använda ett otroligt kraftfullt verktyg som du kan installera i din webbläsare. Det heter Keepa, och det kommer omedelbart att bli ett av dina favoritwebbläsartillägg. Det fina med Keepa är att det är kompatibelt med de flesta populära webbläsare, inklusive Chrome, Firefox, Opera, Edge och Safari, vilket gör det tillgängligt för ett brett spektrum av användare.

Keepas användargränssnitt är enkelt, men det kräver en del inledande inställningar. Vi guidar dig genom processen, men låt oss först utforska vad Keepa erbjuder. När du installerar Keepa, varje gång du besöker en produktsida på Amazon, kommer du att se ett prishistorikdiagram som det nedan. Denna graf visar prisfluktuationerna för produkten över tiden. Du kan enkelt justera grafen för att visa det historiska priset för hela varan som varan har varit till försäljning eller ange en specifik tidsram. Dessutom kan du välja om du vill visa priser enbart från Amazon eller inkludera priser från andra säljare och begagnade alternativ, vilket ger dig en mer exakt bild av en produkts prishistorik.

Så här kommer du igång:

  1. Registrera dig på Keepas webbplats för att möjliggöra personlig spårning som samlar alla erbjudanden som intresserar dig och skickar meddelanden till dig.
  2. Besök Amazon och sök efter de objekt du vill spåra. Väl på en produktsida kommer du att lägga märke till Keepa-tabellen med flera flikar. Klicka på fliken “Produktspårning”.
  3. Se till att din Amazon-region är vald (du kan lägga till flera regioner för internationella köp). Aktivera sedan köpboxen för att hålla dig informerad om det bästa erbjudandet.
  4. Anpassa det högsta pris du är villig att betala för produkten, oavsett om den är ny eller begagnad. Ställ in spårningslängden; maximalt 10 år.
  5. Klicka på den blå “Starta spårning”-knappen för att börja övervaka objektet.

För ytterligare anpassning, klicka på alternativet “Avancerat” för att komma åt fler inställningar, som att konfigurera målpriser. Denna kontrollnivå säkerställer att du håller dig informerad om prisfluktuationer och fattar välgrundade köpbeslut.

Om Keepa inte uppfyller dina behov, är ett alternativ CamelCamelCamel webbplats. Båda verktygen ger ovärderlig hjälp med att spåra Amazon-produktpriser och se till att du får de bästa erbjudandena under evenemang som Prime Offers Party. Glad shopping!