Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Få Air Pro 3 TWS-öronsnäckor för mindre än $50 här på Prime Day!

Med Amazon Prime-dagen precis runt hörnet (11 juli) är jag glad över att dela med mig av några fantastiska nyheter för alla som letar efter ett par av hög kvalitet Bluetooth-hörlurar.

Det var inte så länge sedan jag hoppade upp huvudet till lite fuktig musik med ett par fantastiska trådlösa hörsnäckor. Medan EarFun Air Pro 3s möjligen är de bästa prisvärda TWS-öronsnäckorna som finns tillgängliga idag, har de bara blivit mer överkomliga!

EarFun tillkännager stora rabatter på Air Pro 3 för Prime Day

För bara en dag kan du få EarFun Air Pro 3s för bara $49,83 medan EarFun säger att detta exklusiva Prime Day-erbjudande markerar det lägsta priset i varumärkets historia. Vanligtvis är det vanliga återförsäljningspriset för Air Pro 3s $99,99, men tack vare populär efterfrågan har EarFun överraskat musikfans överallt genom att sälja dessa TWS-knoppar för $79,99.

Den 11 juli (10:40 till 22:40) kan vem som helst njuta av en söt rabatt på Air Pro 3s och ta dem för endast $55,99. Dessutom behöver Prime Members inte känna sig så bråttom eftersom de kan få det här avtalet den 11 och 12 juli.

Till detta pris, vad är inte att älska? Jag kan berätta att jag inte var säker på vad jag skulle förvänta mig när jag började använda Air Pro 3s. Jag tenderar att välja over-ear snarare än in-ear-hörlurar, men Air Pro 3s erbjuder en solid lyssningsupplevelse som konkurrerar med några av de bästa hörlurarna på marknaden – inklusive Sonys WF-1000XM4 och Bose QuietComfort-öronsnäckor.

Tillgänglighet

Alla kan få Air Pro 3:s för $55,99 på Amazon Prime Day, men bara mellan 10:40 och 22:40 medan Prime Members exklusivt kan få rabatten den 11 och 12 juli.

Om det inte räckte så har EarFun slängt in en extra rabattkod för våra läsare att njuta av! Du kan få detta fantastiska par prisvärda par TWS-öronsnäckor för $49,83 med rabattkod: PDAP3PR1

Det här är ett fantastiskt Prime Day-erbjudande för musikälskare överallt, så missa inte det!