Få 6 månader gratis Apple TV + med din PS5

0 Shares

Hur får jag 6 gratis Apple TV + månader

För att kunna njuta av denna kampanj behöver du bara ladda ner appen på din PS5. Det är så enkelt som att slutföra ladda ner på din PS5 och logga in med ditt Apple-ID (du kan också skapa ett om du inte har det) och börja njuta av hela katalogen.

Det är en exklusiv kampanj för PS5-användare, eftersom det inte fungerar om vi gör det från en PS4, så bara de användare med en ny generationskonsol (antingen upplaga med en Blu-ray-läsare eller digital upplaga) kommer att kunna dra nytta av kampanjen. Du måste helt enkelt gå till applikationsbutiken och ladda ner Apple TV +, logga in och börja njuta av filmer och serier.

PS5 exteriör design

Vad händer om jag redan har Apple TV +?

Om du redan har en prenumeration på tjänsten kan du fortfarande använda kampanjen, och om du inte gör det bör du vara uppmärksam på kampanjperioden, eftersom de genom att kräva en betalningsmetod för att aktivera tjänsten kan debitera prenumerationen i den sjunde månaden (faktiskt strax före slutet av den sjätte månaden), precis när den kostnadsfria kampanjen slutar. I så fall måste du bara ställa in ett larm och bestämma om Apple TV + -katalog det är värt det eller inte. Du måste komma ihåg att kampanjen inte kan tillämpas om du gillar tjänsten via en Apple One-prenumeration, eftersom det är en modalitet med flera tillagda prenumerationer kommer du inte att kunna separera TV + -delen.

Vad kan jag titta på Apple TV +?

Innehållsutbudet för Apples streamingtjänst är ganska omfattande och bland de mest populära utmärker sig komedieserien Ted Lasso, som har nominerats till ett stort antal Emmys och just har premiär för sin andra säsong. Vi kan också se See, av Jason Momoa, eller förbereda oss för den spektakulära premiären av den efterlängtade stiftelsen, som kommer att äga rum den 24 september.

Tills när kan jag lösa in erbjudandet?

Den goda nyheten är att du inte behöver lösa in kampanjen direkt. Erbjudandet kommer att finnas tillgängligt till 22 juli 2022, så du måste tills dess välja när du vill starta din kostnadsfria period på sex månaders tjänst utan kostnad. Detta tjänar också till att lugna dem som ännu inte har kunnat skaffa sin PS5, eftersom som ni vet vet världens konsolbestånd allvarliga motgångar som inte gör det möjligt att fylla hyllorna på den helt nya Sony-konsolen.

0 Shares