Extra rum definitivt tillgängligt: ​​WD lägger till 4 TB till flaggskepps bärbara SSD:er

0 Shares

SanDisk Extreme Pro 4TB bärbar enhet

Anta att du har väntat med att skaffa en av dessa bärbara SSD:er från Western Digital eftersom den helt enkelt inte har tillräckligt med lagringsutrymme. Tja, inga fler ursäkter. Lagringsleverantörerna tillkännagav idag på CES 2021 4TB-versionerna över hela linjen.

En knytnäve full av terabyte

Det är rätt. Praktiskt taget alla bärbara SSD:er som lagringsleverantören släppte 2020 får nu en 4GB-version. Det är dubbla deras nuvarande toppkapacitet. Alla är små enheter att starta upp.

Och trots det avsevärt ökade lagringsutrymmet förblir deras fysiska storlek densamma. Ta 4TB-versionen av SanDisk Extreme Pro, till exempel. Den har de exakta fysiska måtten som 2TB-versionen.

I lagringsenheter är större utrymme alltid bättre. Men om du undrar om du någonsin behöver 4TB, och svaret är säkert, varför inte? När världen går över till 8K-video och snabbare dataöverföringshastigheter, som de för 5G-mobil och Wi-Fi 6 (särskilt med Wi-Fi 6E), ökar bara behovet av större lagringsutrymme.

Dessutom känns 4 TB lagringsutrymme bra i handflatan, oavsett om du har tillräckligt med data för att fylla det alls. Jag talar av erfarenhet.

De nya 4TB-versionerna och deras kostnader

Följande är listan över fyra bärbara SSDS som får 4TB-versionen. Observera dock att maximal kapacitet inte är billig, så om du fortfarande behöver en ursäkt finns det det.


SanDisk Extreme Pro

SanDisk Extreme Pro Portable SSD i vatten

SanDisk Extreme Pro Portable SSD är den förstklassiga enheten som rymmer en NVMe SSD på insidan för att ge upp till 2000 MB/s kopieringshastighet. 4TB-versionen är beräknad att kosta $750.


SanDisk Extreme

SanDisk Extreme 2020 3

SanDisk Extreme Portable SSD är en mindre version av Pro ovan. Ändå lyckas den leverera upp till 1050MB/s i hastigheter. Den nya 4TB-versionen har också en ny prislapp på $700.


WD Black P50 Game Drive SSD

WD Black P50-kablar

WD Black P50 Game Drive SSD är för hardcore-spelare som vill ha en enhet som ger dem en fördel. Seriöst, tänk på antalet spel du kan lagra med 4TB.


WD My Passport SSD 2020 7

My Passport SSD är en snygg enhet som är fallbeständig upp till 6,5 fot (1,98 m). Den har en nominell kopieringshastighet på upp till 1050MB/s. 4TB-versionen är beräknad att kosta $680.


Tillgänglighet

Western Digital säger att den nya 4TB-versionen av dessa enheter kommer att finnas tillgänglig under första kvartalet 2021. Det är dags att börja spara, eller kanske göra den skattedeklarationen klar.

0 Shares