ExpressVPN lanserar sin första maskinvaruprodukt någonsin

ExpressVPN lanserar sin första maskinvaruprodukt någonsin

Den ledande VPN-leverantören (Virtual Private Network) ExpressVPN har precis lanserat sin egen router, Aircove, när företaget går in på hårdvarumarknaden för allra första gången.

Om du använder din bärbara dator för att surfa privat, VPN-webbläsartillägg är ett säkert kort. Men om du ansluter flera enheter till ditt Wi-Fi samtidigt är det generellt sett mer meningsfullt att investera i en VPN-router.

Men är ExpressVPNs nya Wi-Fi-router ett snitt över sina konkurrenter? Eller är säkerhetsmedveten är det bättre för webbläsare att förlita sig på beprövade och testade modeller för att dölja sina identiteter online? Läs vidare för att upptäcka mer om ExpressVPNs flaggskeppshårdvaruprodukt och för att se hur leverantören väger upp mot sina konkurrenter.

ExpressVPN släpper Aircove, dess första Wi-Fi-router någonsin

Med ett genomsnittligt hem i USA som i genomsnitt ansluter 25 enheter till sitt Wi-Fi-nätverk, kan det vara en tids- och kostnadskrävande process att ladda ner VPN-programvara separat.

Alternativt, genom att använda VPN-routrar för att kryptera anslutningen av alla hushållsprylar på en gång, kan användare lägga mindre tid på att installera krångliga tillägg, dra nytta av långsiktigt skydd och vanligtvis uppnå större säkerhet totalt sett. Med kraven på VPN-routrar stigande år för år, var det bara en tidsfråga innan ExpressVPN gick med i raden av andra företag genom att släppa sina egna.

Aircove använder ExpressVPNs patenterade teknologi för att kryptera användardata precis som dess webbläsartillägg, men det är också den första routern någonsin i sitt slag som är byggd på Wi-Fi 6-teknik. Detta gör att den kan täcka hem upp till 1 600 kvadratmeter med internethastigheter på upp till 1 200 Mbps, vilket allmänt anses vara en utmärkt hastighet.

Relaterade Artiklar

Back to top button