Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

enkel, kapabel och benägen för skav

Tidigare i veckan stod Apple värd för sitt Spring Loaded-evenemang och presenterade slutligen sin spårningsenhet, AirTag. Och med de första beställningarna som börjar imorgon kommer recensionerna in.

Idag gick recensioner för Apples nyaste tillbehör live. Publikationer delade sina tankar om Apples AirTag, och den allmänna samsynen verkar vara att det är en ganska bra enhet. Ja, det är ännu en kugge i Apples övergripande ekosystem, något som bara fungerar om du är instoppad säkert under Apples filt. Men det är inte det minsta förvånande.

Så saker är generellt sett positiva för AirTag, men den verkar också vara benägen att repa och repa. En liten fläck, för att vara säker, men en som kanske inte går över så bra med vissa potentiella köpare.

Hur som helst, här är en snabb sammanfattning av några av recensionerna för den nya AirTag.

AirTag-recensionerna är inne

gjorde något intressant: gav en AirTag till någon och fick dem att bege sig ut i staden. Vjeran Pavic gick ut i det vilda och Dieter Bohn fick i uppdrag att använda en iPhone för att spåra den där AirTag, som Pavic hade lagt ut där ute i naturen.

Resultaten var ganska snabba:

Bohn noterar dock också att AirTags bara är “en sak till” som håller folk på iPhone, och att AirTag också är benägen att repa och repa på båda sidor av objektsökaren.

För det mesta är recensionen av Apples AirTag positiv, men noterar att fler tester behövs innan man kommer till ett slutgiltigt beslut. Men på den korta tiden noterar Matthew Panzarino att att förlita sig på Bluetooth innebär att fysiska hinder kan minska upptäcktstiden. Så i vissa fall kan det ta upp till 30 sekunder att hitta en AirTag i ett annat rum.

Den goda nyheten är att när AirTag hittas, som Apple sa, är platsen:

Brenda Stolyar från Apple säger att Apples AirTag är ganska tråkig, med tanke på att det bara är en Bluetooth-spårare. Det är nog ganska korrekt. Hon noterar att dessa tillbehör har funnits ett tag, och noterar att det är lite konstigt att Apple skulle ägna sig åt den här enheten när som helst under vårens showcase, snarare än att bara tillkännage dem i ett pressmeddelande.

Men Stolyar säger också att precisionen för AirTag, som är beroende av ultrabredbandskretsen U1 (och behöver en iPhone 11 eller iPhone 12 för att fungera) är ganska bra:

Videos recensioner

Här är en snabb titt på några av videorecensioner, unboxningar och demos för AirTags där ute i naturen.

MKBHD

James Rath

Rene Ritchie

UrAvgConsumer

iJustine

Så, AirTags går upp för beställning fredagen den 23 april. Planerar du att beställa en eller ett paket?