England vs Danmark live stream: hur man ser extra tid gratis online i Euro 2020-semifinalen

Spänningen för England och Danmarks fans är nästan för mycket att bära! Ytterligare en fängslande semifinal vid UEFA-EM 2021 spelas ut på Wembley för att se vem som möter Italien i söndagens final. Så följ vår guide för att se en England vs Danmark live stream online och följ Euro 2020-semifinalen var som helst idag – inklusive dina GRATIS alternativ förklarade också.

Efter att ha fallit på de sista fyra etapperna på Italia 90, Euro 96 och Ryssland 2018, kommer England att leta efter att äntligen göra finalen i en stor turnering för första gången sedan 1966.

England vs Danmark Euro 2020 live stream

Datum: Onsdag 7 juli

Starttid: 20:00 BST / 21:00 CET / 15:00 ET / 00:00 PT / 05:00 AEST / 07:00 NZST

Mötesplats: Wembley Stadium, London, England

Gratis liveströmmar: ITV-nav

Globala liveströmmar: ESPN via Sling TV eller FuboTV (US) | Optus Sport (AUS) | TSN / TVA Sports (CAN) | Sky Sport (NZ)

Titta var som helst: prova ExpressVPN 100% riskfritt

De kommer in i denna konflikt som stora favoriter, och såg verkligen delen i deras eftertryckliga 4-0-trashing av Ukraina på lördag i Rom. Mål från Harry Maguire, Jordan Henderson, plus en stag från skepparen Harry Kane såg England effektivt avsluta resultatet inom tio minuter efter andra halvlek.

Efter att ha blivit galvaniserade av trauman efter Christian Eriksens kollaps på fältet under deras inledande spel mot Finland har Danmark sedan gått från styrka till styrka när turneringen har utvecklats. Deras 2-1-seger mot Tjeckien i kvartfinalen för att nå de sista fyra framhävde Kasper Hjulmands sidos motståndskraft på baksidan.

Endast ett lag kan fortsätta möta det skrämmande Italien i finalen, så följ vår guide nedan när vi förklarar hur man får en England vs Danmark live stream och se detta efterlängtade semifinallek från var du än är i världen och GRATIS.


Hur man ser en GRATIS England vs Danmark live stream online i Storbritannien

I Storbritannien visas England mot Danmark på ITV, med kick-off inställd till 20:00 BST. Täckningen börjar kl 19.00 BST på ITV1 eller STV om du är norr om gränsen.

Som det är på ITV, alla i Storbritannien kan ställa in GRATIS.

För extra bekvämlighet när du är på språng kan du också liveströmma England vs Danmark gratis genom att skjuta upp ITV Hub, som har en utmärkt app som är tillgänglig på nästan vad som helst som ansluter i dessa dagar – bara ge det en sökning på din enhet, valfri telefon eller konsol.

Hur man live stream England vs Danmark från utanför ditt land

Vi har detaljerat hur du kan se den här Euro 2020-semifinalen från Storbritannien, USA, Australien, Kanada och Nya Zeeland nedan, men kom ihåg att om du är utomlands någon gång under turneringen kommer du inte kunna strömma fotboll live via din vanliga inhemska sändare.

Detta beror på geografisk blockering, vilket begränsar vissa tjänster och innehåll till specifika delar av världen. Du kan dock komma runt geoblock genom att använda ett VPN eller Virtual Private Network. Det är helt lagligt, mycket prisvärd och lätt att använda – och det krypterar också din surfning och erbjuder skydd mot cyberbrottslingar och regeringssnurr.

Använd en VPN för att livestreama Euro 2020 var som helst

ExpressVPN är världens bästa VPN just nu
Vi har testat alla de viktigaste VPN: erna grundligt, och vårt nummer 1 är ExpressVPN. Det är snabbt, enkelt att använda och har ett stort utbud av säkerhetsfunktioner. Du kan också använda den över ett stort utbud av enheter, inklusive Android- och Apple-smartphones, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation. Om du vill vara säker online och titta på din föredragna sändning var som helst, hittar du inget bättre än ExpressVPN.

Ännu bättre, du kan få ytterligare 3 månader GRATIS om du registrerar dig för en årsplan. Och det finns inget att förlora, för om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta så ger de tillbaka dina pengar.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Att använda en VPN är lika enkelt som en-två-tre …

1. Ladda ner och installera en VPN – Som vi säger är vårt bästa val ExpressVPN

2. Anslut till lämplig serverplats – öppna VPN-appen, klicka på ‘välj plats’ och välj lämplig plats

3. Gå till sändarens livestream – så om du är från Storbritannien, gå bara till ITV Hub

Hur man tittar på England vs Danmark i USA gratis och utan kabel

Euro 2020-täckningen är uppdelad mellan ESPN och ABC i USA, och det är ESPN som visar England vs Danmark-spelet, som startar klockan 15:00 ET / 00:00 PT.

Om du får kanalen som en del av ditt kabelpaket kan du också live stream England vs Danmark direkt via ESPN-webbplatsen.

Hur man tittar på England vs Danmark utan kabel

Sladdklippare har tur också, för du kan titta på varje Euro 2020-spel utan att ha ett dyrt kabelpaket.

Prisvärt OTT-streamingtjänst Sling TV är det alternativ vi rekommenderar. Dess Orange-paket kostar bara $ 35 per månad och ger dig alla spelen på ESPN och ABC (det senare tack vare simulcasts på ESPN3).

Ännu bättre, Sling erbjuder nya abonnenter en fantastisk affär – just nu kan du få en hela månaden med Sling Orange för $ 10. Paketet innehåller också TNT, Nick Jr. och mycket mer, och till skillnad från kabel kan du säga upp ditt abonnemang när som helst.

Ett annat lysande alternativ är fuboTV, som är en ännu mer fullfjädrad streamingtjänst som erbjuder ESPN, ABC och mer än 120 andra kanaler. Paket börjar från $ 64,99 per månad och det finns till och med ett GRATIS fuboTV-testversion du kan försöka se om det är rätt för dig.

Få dagens bästa priser på de bästa TV-streamingtjänsterna

Hur man live stream England vs Danmark i Australien

Optus Sport visar hela Euro 2020-åtgärden Down Under, men varnas för att du har en tidig uppgång framåt om du planerar att se England vs Danmark, som startar klockan 5 AEST tidigt på torsdag morgon.

En prenumeration kostar $ 14,99 per månad, men du kan spara pengar genom att registrera dig för en längre tid, med en tremånadersplan som kostar $ 29,99 och ett 12-månaderskort tillgängligt för $ 99.

Du kan strömma Optus Sport-täckning via din mobil, dator eller surfplatta och kan också få tillgång till tjänsten på Fetch TV, Chromecast eller Apple TV.

Och om du lämnar Oz när som helst under turneringen, använd bara en VPN för att ställa in som vanligt på ditt Optus-konto.

Hur man ser England vs Danmark: live stream Euro 2020 fotboll i Kanada

Du kan se matchen England vs Danmark, liksom resten av Euro 2020, på engelskspråkiga TSN eller franskspråkiga TVA Sports.

Om du får dem som en del av ditt kabelavtal kan du bara logga in med detaljerna om din leverantör och få tillgång till en England vs Danmark live stream, med kick-off inställt till 15:00 ET / 00:00 PT.

Om du inte har kabel kommer du att betjänas väl av deras digitala plattformar. TSN Direct och TVA Sports Direct-streamingtjänster kostar vardera bara 19,99 dollar per månad och fungerar över en rad enheter, inklusive telefoner, datorer och surfplattor.

Och glöm inte att använda en VPN är sättet att få en Euro 2020 live stream om du är borta från Kanada när spelet du vill titta på är på.

Hur man ser Euro 2020 online i Nya Zeeland

Footie-fans i Nya Zeeland kan se Euro 2020 utvecklas på Sky Sport, även om det är en tidig start för England vs Danmark-matchen, som kommer igång klockan 7 NZST på torsdag morgon.

Sky Sport är tillgängligt i Nya Zeeland som en del av en rad betal-TV-paket, och abonnenter kan titta online via landets Sky Go-tjänst.

Om du inte redan är en kund kan du prova den enda streaming-plattformen Sky Sport Now, som kostar 19,99 dollar för ett veckokort och fungerar över ett brett utbud av enheter, inklusive telefoner, bärbara datorer, Apple TV och Chromecast.

Alla i Nya Zeeland från utlandet eller vice versa kan använda VPN-rutten som beskrivs ovan för att få tillgång till deras valfria tjänst precis som de skulle göra hemma.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna efter pris:

Relaterade Artiklar

Back to top button