Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Enel 2:a kopian av kontot: hur man gör det online

Lär dig hur du ansöker om en kopia av ett Enel-konto enkelt och snabbt genom att följa några steg utan problem

Nuförtiden kan vi göra många saker online utan några svårigheter. En av sakerna handlar om Enel 2:a vägen för energiräkningen. Det stämmer, du kan enkelt och enkelt ta tillbaka din dubblett online. Vi kommer att lära oss mer om detta nedan.

I den här artikeln hittar du:

Hur utfärdar jag Enel 2:a kopian av kontot online?

På Enels egen hemsida är det enkelt att göra denna process. Följ steg-för-steg-instruktionerna nedan för att begära en dubblett av Enel:

  1. Gå till Enels webbplats genom att klicka här.välj din stat
  2. Välj ditt tillstånd efter att ha kommit in på webbplatsen.
  3. Efter det finns en toppmeny på sajten, klicka på alternativet Till dig.
  4. Gå in dubblettkonto.välj dubblettkonto
  5. Ange all efterfrågad information och logga in på webbplatsen. Om du inte har en registrering på sidan måste du göra det.
  6. Välj kontot som du vill utfärda den andra kopian och ladda sedan ner
  7. Med den redan på din dator, gör betalningen.

Allt är väldigt enkelt och utan svårigheter, och det bästa är online. Men inte alla stater på webbplatser fungerar likadant. Så låt oss se nedan hur du begär dubbletten i var och en av staterna. I steg för steg vi såg ovan kommer du att kunna utfärda din dubblett från delstaten São Paulo.

Begäran om det andra exemplaret från Enel till Rio de Janeiro (RJ)

dubblett av kontot är det snabba sättet att få enel 2:a kopia

Om du är bosatt i Rio de Janeiro, klicka här och ange ditt kundnummer, utan siffra. Ange även CPF och CNPJ för att komma in. Om du inte känner till ditt kundnummer, klicka här och ange din CPF och ditt förnamn. Genom att följa dessa steg kommer du att kunna utfärda Enel 2:a exemplaret.

Begäran om det andra exemplaret av Enel för Ceará (CE)

Om du är bosatt i Ceará och vill utfärda dubbletten med streckkoden, klicka här och ange ditt kundnummer, utan siffra. Ange även CPF och CNPJ för att komma in. Om du inte känner till ditt kundnummer, klicka här och ange din CPF och ditt förnamn.

Begäran om det andra exemplaret av Enel till Goiás (GO)

Om du är bosatt i Goiás, klicka här och gå in i konsumentenheten. Ange även CPF och CNPJ för att komma in. Om du av en slump inte vet vad ditt kundnummer är, klicka här och kolla in det. Så du kommer att ge ut Enel 2:a exemplaret.

Slutsats

Med denna snabba och praktiska guide kommer du att kunna beställa din Enel 2:a kopia mycket enkelt. Hade du några frågor eller stötte du på några problem? Fick du ett fel när du följde steg för steg? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.