Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Endefo kommer att lansera sina produkter i Indien, för att investera Rs. 200 miljoner kronor

Dubais elektronikvarumärke, Endefo, en del av Ashtel Group, har för avsikt att investera 200 crores INR på den indiska marknaden för bärbar teknologi i slutet av 2024. Deras mål är att ta en marknadsandel på 10 % i segmentet indiska bärbara produkter inom tre år.

Expanderar till den indiska marknaden

Med en beprövad meritlista i över sju länder, erkänner Endefo den stora potentialen på den indiska marknaden och den ökande efterfrågan på avancerad elektronik. Endefo planerar att göra betydande investeringar i sektorer som kompletterar dess kärnexpertis inom mobilitet och IT, vilket ytterligare förbättrar produktutbudet.

Endefo planerar att introducera sex banbrytande produktkategorier i Indien

Som en del av sin expansion kommer Endefo att investera kraftigt i ljudteknik, i syfte att leverera exceptionella ljudupplevelser till sina kunder. Soundbars, bärbara högtalare, TWS (True Wireless Stereo), BoomBox, Smartwatches och partyhögtalare.

Företaget kommer snart att introducera Endefo Enbuds10 TWS Earbuds, Endefo Entunz GLAM och Endefo Enbeatz Soundbar i Indien.

Tillgänglighet

Endefos produkter kommer att vara lätt tillgängliga via ett nätverk av över 2 000 stora butiker, såväl som på Amazon och varumärkets egna e-handelsplattform.

Aneef Tas, VD för Endefo, kommenterar tillkännagivandet:

Vi är mycket glada över att kunna investera mycket pengar i Indien eftersom vi tror att Indien har en stor och växande marknad för våra tekniska produkter. Vi stödjer Indiens mål att göra saker i Indien och inte beroende av andra länder. Alla våra produkter är tillverkade i Indien med den senaste tekniken och funktionerna. Vi kommer att använda våra pengar för att växa vår verksamhet, göra bättre ljudprodukter, lansera nya saker och berätta för fler människor om oss.

Vi vill hjälpa Indien att bli självständigt och starkt. Vi har redan sålt många produkter i södra Indien, och nu vill vi sälja mer i norra och västra Indien. Vi förstår vad unga indier vill ha av tekniska produkter och vi erbjuder dem högkvalitativa och prisvärda alternativ. Vi hoppas att indiska kunder kommer att gilla våra produkter och att de är användbara.