Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

En trio av Thermaltake Towers

Introduktion

På sistone, med all uppståndelse på CPU- och GPU-marknaderna, verkar case-industrin ganska ospännande. På något sätt verkar AMD att köpa ATI bara vara lite viktigare än att välja ditt drömtorn för din nästa rigg. Men med enorma förändringar i vad som helst – vare sig det är en ny processor eller en bättre integrerad plattform – växer antalet människor som överhuvudtaget är intresserade av att bygga en ny PC, och med den tillväxten kommer det nödvändiga intresset för nya fall.

Även om det verkligen är trevligt att se Conroe generera mycket, mycket mindre värme än Pentium D-serien, kommer vi definitivt inte att kunna bli av med att oroa oss för värmeeffekterna från våra datorer inom kort. Med till och med anständigt konfigurerade torn som blir så billiga att bygga är tonvikten på utseende och låga ljudnivåer på en rekordhög nivå i fallområdet.

Med alla dessa faktorer i åtanke har Thermaltake varit upptagen med att förnya några av sina äldre produkter, samt förfina de aspekter som har gjort tidigare fall av deras så populära. Efter att ha putsat upp sitt arbete skickade de tre olika fodral till oss som visar upp några av frukterna av detta arbete.

Medan vi redan har undersökt ThermalRock Eclipse i en stor sammanfattning från förra året, kommer vi att ta en kort titt på dess senaste inkarnation, Eclipse DV – nu officiellt en Thermaltake-produkt. Detta nyare fodral är mycket likt originalet, men kommer att fungera som en bra jämförelse med de nyare designerna Thermaltake har att erbjuda också. Eureka är avsedd som ett riktigt serverfodral, och även om några av dess designfunktioner definitivt kommer att göra detta uppenbart kan det fortfarande passa in i många användares “perfekta kombination av funktioner”-lista. Till sist kommer vi att undersöka det mycket nya Aguila skrivbordsfodralet, en produkt som ganska liknar det mycket populära Armor Jr.-fodralet men med ett par användbara justeringar. Här är en snabb sammanfattning av vad de olika modellerna erbjuder:

(TL: Verktygslös, TS: Tumskruvar, SS: Standardskruvar,
TR: Verktygslösa skenor, SR: Skruvskenor)

Dags att titta på det första fallet!