En Nintendo 64 Essential som du kan spela på din Xbox-serie

Super Mario 64 från din webbläsare (igen)

Som har hänt vid andra tillfällen finns det en version av Super Mario 64 som kan spelas direkt från en webbläsare som då och då dyker upp online igen. Någon laddar upp den till en server, aktiverar åtkomstwebbadressen och alla som kommer åt den kan njuta av ett av de bästa Nintendo-spelen.

Problemet är att det vanligtvis inte är något som varar länge medan man är aktiv. För Nintendo gör en mycket aktiv jakt på alla dessa typer av aktiviteter och de har ingen avsikt att sluta. Något logiskt eftersom de försvarar sin verksamhet, eftersom de på så sätt kan erbjuda sitt arbete som de tycker är lämpligast. Till exempel genom de virtuella konsolerna som finns för maskiner som Nintendo Switch eller genom en och annan kontroversiell port.

På ett eller annat sätt har de rätt att göra det de tycker är lämpligast, för det är deras jobb, det är deras spel och de har den friheten. Även om det är nästan omöjligt att avsluta förslag som dessa. Samma som att avsluta alla befintliga roms på internet som vi nyligen fick veta. Eftersom det finns många användare som redan har dem på sina egna skivor, så är det enkelt att ladda upp dem tillbaka till internet.

Men att veta hur Nintendo är, kommer de inte att sluta och det nytt alternativ att spela Super Mario 64 online kanske inte håller länge. Ännu mer nu om det väcker uppmärksamhet igen genom att dyka upp i olika specialiserade medier.

Hur man spelar Super Mario 64 i din webbläsare

Super MARio 64 remastering

Att tycka om Super Mario 64 allt du behöver är detsamma som vid andra tidigare tillfällen. Den första och väsentliga, en webbläsare och internetuppkoppling . Det här är något intressant eftersom det inte begränsar dig till en specifik enhet, du kan spela från din dator, surfplatta och till och med från en Xbox Series X eller Series S via Microsoft Edge.

Sedan för att kontrollera Super Mario du kan använda ett tangentbord eller en Bluetooth-kontroller . Och även om det inte finns något alternativ att anpassa kontrollerna, vilket inte heller är ett problem, har du alternativ för att spara spelet och kunna fortsätta dit du skulle vid ett annat tillfälle. Nåväl, en annan gång om Nintendo inte laddar webben.

Så oavsett om du har spelat Super Mario 64 tidigare eller inte, är det något intressant att kunna göra det från webbläsaren och vilken enhet som helst som har en vars funktioner inte är begränsade. Och ja, det finns alternativ att göra det genom emulatorer som alltid erbjuder ytterligare fördelar, även i Super Mario 64 fanns det en port med högre grafisk kvalitet, men det beror på var och en hur mycket de vill undersöka. För närvarande är alla alternativ välkomna.

Relaterade Artiklar

Back to top button