Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

En långsam dag

Jag vet inte vad det är, men idag har jag fastnat bakom de långsammaste förarna som finns. Och när jag menar långsam, menar jag äckligt långsam till den punkt där en rad bilar bildas bakom det felande fordonet. Självklart är förarna vanligtvis omedvetna eller apatiska till den aktuella situationen, vilket leder mig till moralen i den här historien: människor måste ta mer hänsyn till andra.

Jag kommer inte att kräva ridderlighet och jag ber inte heller att vi alla ska vara helgon, men det jag skulle vilja se är att fler människor gör trevliga gester för varandra och tar hänsyn till andra människor regelbundet. Jag talar om de enkla sakerna; hålla en dörr öppen för någon, faktiskt ge folk ett meningsfullt “tack” och naturligtvis inte hindra trafiken allvarligt 🙂

Tänk på hur ofta din dag har förstörts bara på grund av tonen i någons röst (det finns en miljon olika sätt att ta upp ett problem med någon, och tro det eller ej, men de allra flesta av dem verkar inte skälla ut ), men jag är förvånad över antalet människor som kommer att känna så och ändå fortsätta och göra samma sak mot andra. Jag säger inte att ni alla gör det, men jag säger att det måste finnas ett sätt att få fler människor att inse problemet och de relativt enkla sätten att göra saker bättre.

Där är mitt gnäll för dagen, jag skulle vilja höra dina tankar. Är jag galen eller är det vettigt? 🙂