Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

En kvinna som återhämtar sig från covid-19 förklarar sina symtom

Vi har hört mycket om covid-19 från folkhälsotjänstemän, vårdpersonal, presidenten och sociala medier. Naturligtvis ger inte alla korrekt information. Vi har inte hört alltför många detaljer från personer som har blivit infekterade med viruset och antingen återhämtar sig eller är helt återställda.

Lori Duron är en författare och en statlig myndighetsanställd som smittades av viruset, troligen under arbetet. Hon gick igenom upprörande (för att uttrycka det lätt) 11 dagar av extremt obehag, osäkerhet och att hon kände sig sjukare än hon någonsin har känt. På dag 12 började hon äntligen må lite bättre. Hon, som så många andra, kände alla klassiska covid-symptom – de som alla har beskrivit: torr hosta, hög feber, huvudvärk, allt medan hon kämpar för att andas.

Duron dokumenterade sina symptom och erfarenheter på sin offentliga Instagram-sida raisingmyrainbow i ett försök att ge lite insikt i vad viruset kan göra (för en frisk ung person) och vikten av att stanna hemma. Bortsett från de förväntade symtomen, noterade hon också en riktigt viktig takeaway: “Det är sant vad de säger. Alla hjältar bär inte kappor. Många av dem bär scrubs.”

” class=”instagram-content”> ” class=”instagram-content”> ” class=”instagram-content”> ” class=”instagram-content”>