En introduktion till HubSpot Video

0 Shares

En introduktion till hubspot-video

Vill du tävla inom B2B-branschen är videomarknadsföring ett krav. Faktum är att 85 procent av konsumenterna har sagt att de vill se mer video från varumärken under 2018, och nästan 100 procent av marknadsförare har sagt att video har hjälpt till att öka användarnas förståelse för deras produkt eller tjänst. Om den statistiken inte talar för sig själv vet jag inte vad som kommer att göra det.

Det är därför vi inte alls blev förvånade när HubSpot tillkännagav lanseringen av deras nya produkt, HubSpot Video. HubSpot Video, som delvis drivs av Vidyard, gör det enklare än någonsin för digitala marknadsförare att skapa autentiskt och engagerande videoinnehåll att införliva i sina försäljnings- och marknadsföringsstrategier. Låt oss dyka in i några av huvudfunktionerna i HubSpot Video och hur marknadsförare kan använda dessa funktioner till sin fördel.

4 nyckelfunktioner i HubSpot Video

1. Videoskapande och värdskap

Om du redan har erfarenhet av videoinnehåll, då vet du vilket krångel det är att spela in videon på en separat kamera eller enhet, ladda upp videon till din marknadsföringsplattform och vara värd för den på dina webbsidor, inkludera den i inlägg på sociala medier eller bädda in det i e-postmeddelanden.

HubSpot-video tar bort mellanhanden, vilket gör att användare kan skapa och vara värd för videoinnehåll i sin ursprungliga filhanterare – det betyder att videoinnehåll hålls med alla dina andra marknadsföringstillgångar för enkel åtkomst och effektivare hantering.

2. Enkel inbäddning

När du väl skapar och är värd för videor på din HubSpot-plattform kan du enkelt bädda in dessa videor på HubSpots målsidor, webbsidor, e-postmeddelanden och mer. Detta skapar en bättre, mer dynamisk användarupplevelse vid varje kontaktpunkt i dina konverteringsvägar och marknadsföringskampanjer.

Oavsett om användare läser ett blogginlägg för att bättre förstå sina problem, laddar ner en produktbroschyr för att väga deras alternativ eller engagerar sig med ett e-postmeddelande i din nurture-ström, ger inbäddade videor dem möjlighet att smälta innehåll på det sätt som fungerar bäst för dem.

3. In-Video CTA:er och HubSpot-formulär

Den här är riktigt cool: Med Vidyards extra funktionalitet tillåter HubSpot Video-verktyget användare att bädda in uppmaningar och HubSpot-formulär i själva videon. In-video CTAs och formulär erbjuder friktionsfria konverteringspunkter för intresserade tittare, vilket gör det så enkelt som möjligt för dem att fortsätta på sin köpares resa.

Vad mer? Varje formulärfält och genomklickskartor direkt till dina HubSpot-kontaktuppgifter, så att du enkelt kan spåra användarna som konverterade på videoinnehåll.

4. Omfattande videoanalys

På New Breed är vi datafanatiker. Vi tror på kraften i en datadriven strategi och vi införlivar dataanalys i varje aspekt av våra försäljnings- och marknadsföringsinsatser. Det är därför vi tror att den viktigaste och mest spännande funktionen hos HubSpot Video är dess omfattande videoanalysfunktion.

HubSpots videoanalys, aktiverad av Vidyard, tillåter användare att A/B-testa olika videoinnehåll och mäta varje tittares uppmärksamhet och engagemang. Med bättre insikt i hur potentiella kunder interagerar med ditt videoinnehåll kan du skapa mer strategiskt videoinnehåll som effektivt riktar sig till dina potentiella kunder och uppmuntrar dem att konvertera.

Ta anpassning till nästa nivå med videoinnehåll

En av de mest spännande sakerna med videomarknadsföring är att det finns utrymme för videoinnehåll i varje skede av tratten. Överst i tratten hjälper korta utbildningsvideor på hög nivå dina potentiella kunder att få en bättre förståelse för sina utmaningar. Mitt i tratten ger medellångt innehåll som fallstudier och webbseminarier möjligheten att utvärdera potentiella lösningar. Längst ner i tratten hjälper demovideor och liveströmmar potentiella kunder att fatta sitt slutgiltiga beslut.

Hur du än använder videoinnehåll har det potentialen att erbjuda en engagerande, personlig och mer lättsmält upplevelse för dina potentiella kunder, och det är ett utmärkt sätt att skilja dig från dina konkurrenter. Nu när HubSpot Video gör videoskapande så enkelt som möjligt finns det ingen ursäkt för att ignorera detta kraftfulla medium.

Om du är redo att kicka igång din videostrategi, kolla in vår videobok (vBook) för att skapa efterfrågan med videoinnehåll:

0 Shares