Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

En helt ny Infinix Be aware skyltdocka med 108 MP digicam på väg in

Infinix har en helt ny trio av ekonomienheter, Infinix Good 6 HD, Infinix Scorching 12 och Infinix Be aware 12. De tre modena sträcker sig över smarttelefonmarknaden på ingångsnivå lika mycket som slutnivån, platsen för Infinix Var medveten om att 12 är korrekt på gränsen mellan mellanregistret och instegsnivån. Platsen är excellens?

Ändå, genom att gå igenom en rapport från det ser det ut som om det kinesiska språkföretaget har en annan Var medveten skyltdocka men som ska lanseras, som enligt de läckta specifikationerna, kommer att falla inom centrumsektorn.

Läckan från är tillgänglig i en samling fotografier som hade delats med publikationen av en ospecificerad tipsare.

Om maskinen förvandlas till en del av Be aware-serien, kommer förmodligen att bli uppföljaren till Infinix Be aware 11 Professional, som var en extra mycket effektiv modell av Infinix Be aware 11.

Den primära bilden visar den namnlösa Infinix-dockan med en 108 MP-etikett på igen. För jämförbarhet har Infinix Be aware 12 enbart en 50 MP 1/2,8” sensor. Det finns dessutom en “12-24 mm”-märkning på telefonens baksida, vilket tror är ett tecken på att en ultrabred modul är en del av digitalkamerainstallationen.

Vanilla Be aware 12 har ingen ultrabred sensor, som ett alternativ omfattar den enbart en 2 MP-sensor tillsammans med den principiella 50 MP-sensorn för djupfotografier. Den enda gången det kinesiska språkföretaget använde en 108 MP-sensor var på Zero X Professional, Infinix flaggskepp för 2021.

När det kommer till inredningen avslöjar tipsaren att den helt nya Be aware-dockan ska drivas av Helio G96, som är extra mycket effektiv än Helio G88 som har upptäckts på vanilla Be aware 12.

Den principiella skillnaden mellan de 2 styrkretsen är att G96 har två A76-kärnor, som är tidigare än A75-kärnornas ström i G88. De 2 styrkretsen delar ändå den identiska Mali-G57 MC2 GPU.

Infinix är bara att lansera ett verktyg som har tidigare än 100 W laddning, förutom deras idémobil som de visade upp sista 12 månaderna. Ändå förutspås denna nya Infinix skyltdocka skjuta tidigare denna barriär med en laddningshastighet på 120 W.

Olika batterirelaterade detaljer, t.ex. eftersom kapaciteten och kostnadstiden på 0 – 100 % är ändå okända under tiden, men det borde verkligen realistiskt publicera en laddningstid under en halvtimme.

För jämförbarhet har vanilla Be aware 12 ett batteri klassat till 5 000 mAh med 33 W laddningshjälp. Som vi bekräftat tidigare är telefoner med supersnabba laddningshastigheter benägna att ha knappt mindre batterier. Därefter skulle laddningstakten på 120 W möjligen spåras vid en batteridimension inom 4 500 mAh-området.

Som är fallet med de flesta läckor är det förväntade lanseringsdatumet för Infinix dockan okänt. Ändå, eftersom läckan är faktiska bilder som ett alternativ till renderingar, skulle dockan möjligen redan vara förberedd för leverans, vilket tyder på att vi skulle se det inom de kommande veckorna eller månaderna i värsta fall.

Om den faller inom mellanklassmarknaden kommer den helt nya Infinix Be aware att gå head-to-head mot de ganska många Redmi Be aware 11-varianterna, som har lika bra specifikationer. Testa vår översikt för botten Redmi Be aware 11 här.