En enkel guide för att lära dig hur man laddar ner musik till din iPad

0 Shares

Du har precis skaffat dig en iPad och du är väldigt exalterad över den. Du köper flera appar, spel, filmer och musikspår eftersom det finns vissa saker som iPad inte klarar sig utan. Vad händer om din favoritfilm inte är tillgänglig i iTunes Store? Eller vad händer om du vill ladda ner en musikfil från YouTube eller SoundCloud men inte kunde hitta något bra free app på iPad för att göra det? Den här guiden ger dig all information du behöver veta om att ladda ner musik på din nya iPad.

Konvertera Youtube-videor till mp3 Free Uppkopplad

YouTube har en riklig mängd musik som du kan använda för att tillfredsställa ditt begär efter musik. Det finns dock tillfällen då ljudet inte är tydligt eftersom det ursprungligen var avsett för videor. Det näst bästa du kan göra är att konvertera dessa låtar till mp3-filer så att du får originalljudet från varje instrument och sång i ett visst spår. Som du kan se på vdownloader.com låter en onlinekonverterare dig lägga till en YouTube-länk och välja ett utdataformat som du tror passar din iPad bäst. Förutom att ladda ner Youtube-videor, erbjuder dessa webbplatser även andra funktioner som onlineradio, videonedladdning och så mycket mer.

Ladda ner Free Musik på iTunes

Detta är en av de bästa sidorna att ladda ner free låtar och musikfiler till din iPad eftersom den ger en enorm samling låtar från olika genrer och artister. För att underlätta sökningen efter vilken låt du vill, finns det kategorier för specifika länder och musikbolag. Du kan välja att lägga till dessa låtar i en separat spellista eller lägga till dem i din nuvarande genom alternativet “lägg till i”. De nedladdade filerna kommer att finnas tillgängliga i en iTunes-mapp som finns i datorns musikbibliotekssektion. Till skillnad från andra webbplatser ger den här webbplatsen sin kopia av alla spår du kan ladda ner från deras webbplats istället för att tillhandahålla en länk som kan nås av vem som helst när som helst.

Online Radio Record

Du kan bli förvirrad med namnet på den här webbplatsen, men när du väl går in på dess startsida ser du att det är en leverantör av onlineradiotjänster som också ger free nedladdning av musik via sin webbplats. För att ladda ner en låt via den här tjänsten kan du helt enkelt klicka på en knapp på sidan av musikspelarens widget. En popup-ruta kommer att dyka upp som ber dig att ange din e-postadress kopplad till Spotify. Det betyder att den här sidan för närvarande är ansluten till en av de bästa musikströmningstjänsterna i Europa. När du har angett detaljer, klicka på “logga in” och tryck sedan på “Ok” efteråt. Låten laddas automatiskt ned till din hårddisk men den kommer först som en spellista på Spotifys hemsida innan den förvandlas till ett riktigt soundtrack.

Hämta det

Fetch-it har både betalt och free låtar för nedladdning beroende på vad du gillar eller vill ha. Alla låtar är märkta enligt deras genrer så att användarna kan välja vilka de ska använda antingen genom ett system med betalning per nedladdning eller ett månadsabonnemang. Free låtar är tillgängliga men du måste registrera dig med Fetch-it först innan nedladdning kan ske. Webbplatsen ger också musikappar, tutorials, gitarrlektioner och annat så det är värt att kolla in för mer information om vad de kan erbjuda. Det bästa med den här sidan är att den har en mycket responsiv webbplats som fungerar bra även på mobila webbläsare, vilket gör den till ett av de bästa valen för dem som surfar på musik på sina iPads.

Soundcloud Downloader

Soundcloud har, trots att det är en musikuppladdningssida, också en bra samling låtar som du kan ladda ner via deras hemsida. Det liknar Fetch-it men det finns tillfällen då ett betalabonnemang inte krävs för att ladda ner free låtar från Soundcloud-webbplatsen. Det finns två sätt som användare kan göra det: de kan antingen klistra in en länk manuellt eller välja en från listan som kommer att uppdateras varje timme. När du har valt ett spår klickar du på “Ladda ner” och väntar sedan på att en popup-ruta dyker upp som frågar efter din e-postadress – detta beror på att alla nedladdningar går via deras huvudwebbplats istället för direkt från dess servrar så båda webbplatserna måste kommunicera med varandra om ert. När ditt meddelande har skickats klickar du på länken som har skickats och väntar på att det ska ansluta. Efter några sekunder kommer du att omdirigeras till din iPad.

När du väljer musik att ladda ner till din iPad är det bästa du kan göra att välja noggrant eftersom den kanske inte är kompatibel med andra enheter i framtiden. Det är viktigt att du bara väljer webbplatser som är pålitliga och välrenommerade så om det finns problem med dina nedladdningar kommer de inte från tjänsteleverantören utan snarare via deras webbplats istället. Musik för iPad bör alltid ske på lagligt sätt, så dubbelkolla innan du registrerar dig på någon sida.

0 Shares