Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Elon Musk planerar att bli av med rubriker på X/Twitter

Därefter, om du vill dela en artikel med något sammanhang på X, måste du lägga till den själv, vilket kan vara anledningen till att Musk gör en push för att få denna förändring gjord.

Varför vill Musk bli av med rubriker?

Som nämnts ovan är Musk direkt ansvarig för denna förändring. Enligt den kontroversiella vd:n är att bli av med rubriker i tjänst för en mer estetiskt tilltalande plattform, samt att bekämpa clickbait på webbplatsen.

Men med tanke på den avtagande populariteten för X och det ökande kravet på mer engagemang för att locka annonsörer, kan detta mycket väl vara ett knep för att tvinga användare att göra inlägg oftare. Musk uppmanade till och med journalister att posta nyhetsartiklar direkt på X, troligen i hopp om att uppnå samma mål.

Musk har haft ett problem med nyhetsorganisationer, till och med anklagad för strypande länkar till New York Times av Washington Post tidigare i veckan. Huruvida denna plan för att bli av med rubriker är ett skott på nyhetsorganisationer runt om i världen, eller bara en plan för att få X att se lite mer läsvärd ut återstår att se, men låt oss vara ärliga, ingenting är vad det verkar när det kommer till Musk .