Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Elista Smart LED-TV som drivs av webOS TV lanserad i Indien

Elista, ett företag för elektroniska apparater, har uppdaterat sin Smart LED TV-serie med introduktionen av nya 4K smarta TV-modeller som drivs av WebOS. Dessa tv-apparater har inga ramar och finns i tre skärmstorlekar: 43 tum, 50 tum och 55 tum. Låt oss ta en närmare titt på dessa nya TV-apparater.

Dessa TV-apparater har 400 nits toppljusstyrka, 4K (3840 x 2160 pixlar) Quantum Lucent-upplösning och 1,07 miljarder färger. Genom innehåll med låg bildhastighet och MEMC vid 60 Hz kan användarna njuta av riktigt suddiga-free bilder. Detta, i kombination med Future-Ready Technology, ALLM (Automatic Low Latency Mode), resulterar i en enastående actionfylld tittarupplevelse med mindre än 5 ms ingångsfördröjning. När det kommer till ljud drivs dessa TV-apparater av DOLBY-ljud.

Denna 4K Smart TV, som drivs av LGs WebOS, använder ThinQ AI, som engagerar konsumenter i en tvåvägskonversation och gör det enkelt för användaren att använda Smart TV via en mobil enhet. Användare kan enkelt komma åt den inbyggda Alexa och hantera enheten med hjälp av röstkommandon med denna teknik. De kan också använda röstkommandon för att navigera i sina favorit-OTT-appar.

Elista Smart LED-TV:n som drivs av webOS TV inkluderar en intuitiv, lättanvänd Magic-fjärrkontroll med en dedikerad snabbtangent för Netflix och Prime Video, vilket gör att användare snabbt kan komma åt sina favoritprogram och appar. När det kommer till anslutning har dessa TV-apparater dual-band Wi-Fi för en bekväm internetanvändning.

Pris och tillgänglighet:

Elista Smart LED-TV kommer med Dual-band Wi-Fi för att stödja sömlöst
strömning. Dessa är prissatta till Rs. 48 990 för 43-tum och Rs. 59 990 för 50-tum, och 55-tums (140 cm) modellen kommer att säljas för Rs. 70 990. Elista Smart LED-TV finns på alla ledande hemelektronikbutiker och onlineplattformar.

I en kommentar till lanseringen sa Pawan Kumar, VD, Elista,

Smart TV-branschen i Indien har utvecklats i snabb takt. Konsumenter letar idag efter en bättre upplevelse, bättre teknik och en sömlös upplevelse inom sin budget. Vår framgång beror på att vi fokuserar på att leverera de bästa produkterna till konsumenterna och att erbjuda dem premiumprodukter som ligger inom deras räckhåll. Vi är ett av de snabbast växande företagen inom smart-TV-kategorin, och med lanseringen av våra Elista Smart LED-TV, som drivs av webOS TV, planerar vi att ta vår framgång i denna kategori ett snäpp högre. Vi är hoppfulla att vi genom våra Smart LED-TV kommer att nå konsumenter som är villiga att uppgradera till en oöverträffad tittarupplevelse till en budgetvänlig kostnad.