Eliminerad från en Warzone Twitch-turnering för att klä upp sig som Dr. Disrespect

0 Shares

Ett meningslöst straff

Detta är möjligen den konstigaste anledningen till att vi någonsin har hört talas om diskvalificering från en e-sportturnering, eftersom anledningen var ingen annan än att bara vilja vara i kostym för en tävling. Detta är hur förvånad vår huvudperson var, som genom sitt officiella Twitter-konto meddelade att han inte skulle delta i Twitch Rivals för dagen eftersom organisationen slutade ringa honom.

Plattformsröra?

Vissa föreslår att en annan av anledningarna som har att göra med diskvalifikation är att ZLaner sänder främst på YouTube, och även om det har ett partnerkonto på Twitch, är dess huvudsakliga fokus Google-tjänsten. Twitch Rivals-turneringen erbjuder en $ 75.000 belöning till vinnarna, så om du utöver att ta pengarna till ett annat nätverk klär du dig som den mest kontroversiella och förbjudna användaren i tjänstens historia, troligen kommer du att bli irriterande Twitch. Och det är möjligen vad som har hänt. En annan fråga är om det verkligen är nödvändigt och om det hotar streamers själva.

Varför är Dr.Disrespect fortfarande tabu på Twitch?

Dr respektlöshet

Det är frågan som förblir obesvarad, liksom orsaken till utvisningen av den berömda streameren. Sedan han utvisades från streamingtjänsten i januari 2020 har Twitch varit helt oflexibel inför varje typ av återinsättning eller förlåtelse med streameren, men det mest märkliga är att inte ens Dr.Disrespect själv kan säga orsaken till sin förbjuda.

Inte vid något tillfälle offentliggjordes skälen, så den är fortfarande i dag absolut okänd, ännu mer när den var en av de viktigaste streamarna i den audiovisuella scenen.

Peruk, mustasch och glasögon med reflektioner är förbjudna

Dr Respekt

Trots allt kunde kostymen inte kallas en kostym som sådan, eftersom vi med en enkel peruk, glasögon med reflektioner (typiskt för en cyklist) och en mustasch skulle ha den förbjudna klädseln på Twitch. Det återstår att se om det här evenemanget genererar en våg av protester i tjänsten, eftersom det som sagt inte är meningsfullt för en spelare att inte kunna spela en turnering för att ha på sig peruk och mustasch. Under tiden lämnar vi dig några Amazon-tillbehör så att du kan klä dig ut som Dr. Respekt för att visa solidaritet med saken.

Alla Amazon-förslag väljs manuellt enligt El Output-teamets kriterier utan något avtal med de visade varumärkena. Länkarna som används är en del av vårt medlemsavtal med Amazon, som vi får en liten provision i utbyte med.

0 Shares