Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

EaseUS RecExperts Review – Smart Screen Recorder för Windows och macOS

Letar du efter ett skärminspelningsverktyg med skärmdump, autostopp, automatisk delad inspelning och andra extraordinära funktioner? EaseUS RecExperts är svaret på din strävan. Med funktioner som 4k-upplösning, inspelning upp till 60 fps och ljudinspelning är det det ultimata skärminspelningsverktyget för både Windows- och Mac-användare. För att förstå mer om verktyget för skärmtagning och inspelning, läs recensionen nedan.

Programvara för skärminspelning blir allt viktigare för att skapa och fånga material. Men för att spela in högkvalitativt innehåll som webbseminarier, klasser eller handledningar kommer du utan tvekan att behöva den bästa skärminspelaren som spelare, YouTubers och sändare kan dra nytta av.

Vad är EaseUS RecExperts?

EaseUS RecExperts är en multifunktionell men ändå användarvänlig skärminspelare som kan spela in och fånga allt på din PC-skärm. På grund av dess enkla och intuitiva gränssnitt kan du komma igång snabbt. Du kan spela in din skärm, ljud eller webbkamera oberoende eller samtidigt. Dessutom låter spelinspelningsalternativet dig spela in spel. Med EaseUS RecExperts kan du också spela in hela skärmen, en specifik region eller till och med ett låst fönster. Dessutom kan du kommentera din skärm, märka ett område och göra andra redigeringsaktiviteter medan du spelar in.

Fördelar Nackdelar
Automatisk inspelning stöds. Brist på redigeringsfunktioner.
Fånga ljud under inspelning. Det finns inget alternativ för molnlagring eller fildelning.
Spela in webbkameravideo.
Anpassade inställningar för att fånga alla delar av skärmen.
Spela in skärm, webbkamera, ljud och spel.
Schemalägg inspelning, trimma videolängd, autodelning och autostopp av inspelning.
En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Tillåter användare att spela in video i 10 olika format.
Stöder GPU-assisterad hårdvaruacceleration

Höjdpunkter:

 • Fånga vilket område som helst på PC-skärmen med anpassade inställningar.
 • Spela in skärm, ljud, webbkamera och spel.
 • Schemalägg skärminspelning.
 • Lägg till text, linjer och pilar under inspelningen.
 • Avancerade inställningar för att trimma videolängden, lägga till en vattenstämpel och mer.
 • Öka ljudet och ta bort bakgrundsljud.
 • Tillåter komprimering av video utan att förlora kvaliteten.
 • Spara inspelad video/ljud till 10 valfria format
 • Spela in skärm med internt ljud och din röst på Mac/Windows

OS som stöds

 • Windows 7/Windows 8.1/Windows 10/Windows 11
 • macOS 10.13 eller senare

Utdataformat som stöds

 • MP4, MOV, FLV, MKV, AVI
 • MP3, AAC, WAV, OGG, WMA, FLAC
 • GIF, PNG

EaseUS RecExperts enastående funktioner

Gränssnitt

Till skillnad från andra skärminspelare är det enkelt att använda EaseUS RecExperts. Skärminspelaren känner automatiskt av mikrofonen, webbkameran och andra tilläggsinspelningsenheter som är anslutna via USB eller ljudjack.

EaseUS RecExperts

Equalizern du ser bredvid webbkameraalternativet förklarar att EaseUS RecExperts kunde upptäcka systemljud. Dessutom kan du från startskärmen välja helskärm, region eller ändra ordning på webbkameran med de angivna alternativen. För att ändra inställningarna klickar du bara på Inställningar och gör ändringar.

inställningar

Dessutom kan du ställa in Autodelning, Autostopp och schemalägga en uppgift genom att använda alternativen i den nedre raden.

automatiskt stopp

Innan inspelningen startar ger EaseUS RecExperts som standard en nedräkning på fem sekunder för att göra sig redo. Anta att om du vill ändra inställningarna kan du göra det under inspelningen. Du kan också kommentera inspelningen genom att klicka på kugghjulsikonen > välj kommentera och använd de olika alternativen som visas nedan för att göra inspelningen interaktiv.

lägga till krediter

När du är klar med inspelningen kan du trimma den, extrahera ljud, ta en skärmdump av allt viktigt, lägga till krediter och göra mycket mer.

Inspelningsskärm

För att göra skärminspelning enkel och enkel erbjuder EaseUs RecExperts ett användarvänligt gränssnitt och lättförståeliga alternativ. Det finns fyra olika lägen för att spela in skärmen. Du kan spela in en skärm med eller utan ljud, spela in spel och webbkamera och även fånga skärmen.

Anpassningsbar skärmdump

Om du letar efter skärminspelningsprogram som låter dig spela in vilken del av din skärm som helst, är EaseUS RecExperts skärminspelare det rätta valet. Programvaran för skärminspelning låter dig spela in helskärm och valda regioner. Du kan också bestämma om du vill spela in systemljud eller inte.

Spela in både ljud och video

EaseUS RecExperts låter dig spela in bakgrundsljud och ditt tal med hjälp av en mikrofon samtidigt. Detta är ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att skapa interaktivt material av hög kvalitet. Du kan också spara en extra fil medan du spelar in och ändra ljudets utdataformat.

Webbkamerainspelning

Webbkamerainspelning är ett värdefullt alternativ för spelare och de som skapar tutorials. Du kan också få ett webbkameraöverlagringsalternativ som hjälper till med bättre innehållsleverans. Genom att använda den här funktionen när du spelar in skärmen kan du också lägga till dig själv; detta kommer att ge en mer personlig touch till videon.

Fånga till GIF

Fånga valfri video, film, webbplats eller skrivbord och spara den till GIF för att skapa roliga videor, tutorials etc. Gå till inställningar > Videoalternativ > under Utdataformat välj GIF > klicka på Ok för att tillämpa inställningar. Spela nu in skärmen; det kommer att vara i GIF-format.

Fånga till GIF

Schemaläggaren


Ställ in en tid för att starta och stoppa inspelningen. Du kan också skapa flera uppgifter.

Automatiskt stopp

automatiskt stopp

Stoppa inspelningen när den överskrider en fördefinierad tid, längd eller filstorlek.

Auto-delning

är en funktion som automatiskt delar upp videoinspelningen vid en fördefinierad tid, längd och storlek. Säg till exempel; du vill att videon ska delas varje gång den når en filstorlek på 500 MB; du kan göra det utan att ens sitta framför datorn.

automatisk split

inställningar

För att göra ändringar i standardinställningarna för RecExperts, klicka på huvudinställningssidan. På den här sidan kan du definiera filformatet för alla inspelningar, standardinspelningskvaliteten, bildhastigheten och GPU-accelerationsinställningarna, och du kan också bestämma var du vill spara inspelningarna.

standardinställningar

Ett avsnitt med avancerade inställningar ger dig också mer kontroll över applikationen. Du kan till exempel välja att dölja muspekaren och det flytande verktygsfältet under inspelningar och ange vilka snabbtangenter och förinspelningsnedräkningar som ska användas.

avancerade inställningarc

säkerhet

Det finns inga säkerhetsrelaterade funktioner i EaseUS RecExperts.

Teknisk support

EaseUS tillhandahåller en omfattande och informativ supportwebbplats med en onlineanvändarmanual, videolektioner, kunskapsbas och FAQ-sektion. Du kan också kontakta EaseUS supportteam via e-post eller livechatt.

Alternativ för EaseUS RecExperts

 • Vävstol
 • Snagit
 • Vmaker
 • Screencastify
 • Fluvid

Slutord

Med ny programvara som släpps varje minut är det inte lätt att hålla sig i paritet med de förändrade trenderna. Det verkar dock som om EaseUS RecExperts har ändrat saker. Eftersom det är den mest sofistikerade skärminspelaren man kan ha. Med dess hjälp finns det inget du inte kan uppnå. Verktyget låter dig spela in spel, spela in filmer, spela in skärmar, spela in ljud och mycket mer. Även om du använder free version, det finns mycket du kan uppnå inom 2 minuter eftersom inspelningen är begränsad till 2 minuter. Du måste uppgradera till den fullständiga versionen för att få alla fördelar. Vi hoppas att du tyckte att informationen var användbar.

Vänligen dela dina tankar i kommentarsfältet.