Eagles vs Cowboys livestream: hur man ser NFL Monday Night Football online var som helst

Efter att ha imponerat i nederlag mot Bucs, gick Cowboys bäst i laddarna i LA förra helgen och borde ha förtroende att köra genom sina ådror när de möter NFC East -rivalerna Philadelphia under lamporna. Läs vidare när vi förklarar hur du får en Eagles vs Cowboys livestream och titta på NFL Monday Night Football online oavsett var du är idag.

Fåglarna rasade tillbaka till jorden i deras 17-11 nederlag mot 49ers, under vilka de tillät Jimmy Garoppolo av alla människor att göra en rusande touchdown. Det var en verklighetskontroll efter topparna i den 32-6 öppningshelgen som slog Falcons.

Philly hade dock sett ganska rejäl ut tills Brandon Graham togs bort med något som ser ut som en achillesskada som slutar på säsongen, och Nick Siriannis försvar kan behöva lite tid för att anpassa sig till denna dystra, Grahamlösa nya verklighet.

Och det finns aldrig ett tråkigt ögonblick med ‘allas (Dallas utan D), som har gjort 49 poäng och kapitulerat 48. Med två av de mest dynamiska dubbla hot QB: erna i ligan i aktion, och detta kan bli till en shootout.

Följ vår guide för hur du tittar på Eagles vs Cowboys online och få en NFL -livestream var du än är i världen just nu.

Ström NFL utan kabel med Sling TV
Få din första månad för endast $ 10 nu. Med spelet som visas på ESPN ikväll kan sladdklippare titta på med en Sling TV -prenumeration. Registrera dig för Sling Orange nu och raka 25 $ på det vanliga månadspriset, samtidigt som du får tillgång till NFL Network, Fox, NBCSN, CNN och 20+ fler kanaler.
Visa erbjudande


Hur man ser Eagles vs Cowboys från ditt land

Om du har en semester som inte matchar eller om du är ute i affärer och vill titta på ditt lands täckning från utlandet måste du använda en VPN. Detta hjälper dig att ringa in till en plats i ditt hemland för att undvika geografiska block och återfå tillgång till innehåll och tjänster som du redan betalar för hemma.

En VPN är i allmänhet perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP -adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet pågår.

Använd en VPN för att strömma Eagles vs Cowboys var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och iOS.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem och de ger dig pengarna tillbaka utan en krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har valt och installerat ditt valda VPN öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, trycker på “välj plats”, väljer lämpligt land och du kan se sändningen som om du var hemma igen.


Tonight’s Eagles vs Cowboys NFL Monday Night Football game visas på ESPN.

Kick-off är planerad till 20.15 ET / 17.15 PT, och om du har kanalen som en del av ditt kabelpaket kan du också livestreama spelet direkt via ESPN: s webbplats.

Hur man ser Eagles vs Cowboys GRATIS utan kabel

Om du inte redan har dem som en del av ditt kabelpaket behöver du en överlägsen streamingtjänst som innehåller minst en av kanalerna, och prisvärd Sling TV är den självklara utgångspunkten för NFL-fans .

Dess Orange -paket erbjuder ESPN 1, 2 och 3, plus en handfull andra högsta premiumkanaler som TNT, AMC, TBS, BBC America och mer, för bara $ 35 i månaden. Men just nu kan du få en hela Sling Blue -månaden för $ 10.

Ytterligare $ 15 i månaden för det kombinerade Sling Blue + Orange -paketet ger åtkomst till lokala NBC/NBCSN- och Fox -kanaler på de flesta stora marknaderna, liksom NFL Network, och täcker därmed ett stort antal NFL -spel inklusive både primetime och lokala sändningar.

Det dyrare men ännu mer grundliga alternativet är att skaffa en FuboTV -plan. Dess standardplan kostar $ 64,99 per månad och inkluderar ABC, ESPN, Fox, CBS, NBC och NFL Network – alla kanaler du behöver för att ställa in varje nationellt tv -NFL -spel under ordinarie säsong 2021/22.

Du får också fördelen av att fuboTV har en GRATIS provversion.

Hur man ser Eagles vs Cowboys: live stream NFL FREE i Kanada

Kvällens Eagles vs Cowboys -spel börjar klockan 20.15 ET / 17.15 PT, och det sänds av TSN och CTV, som båda erbjuder streamingåtkomst antingen fristående eller utan extra kostnad för prenumeranter.

Kanadensiska NFL -fans är dock några av de lyckligaste i världen, eftersom streamingtjänsten DAZN visar Eagles vs Cowboys tillsammans med varje enskild match under säsongen 2021/22, ända fram till Super Bowl.

Och det är ett absolut fynd – DAZN kostar bara $ 20 per månad eller $ 150 per år.

Plus, GRATIS 30-dagars DAZN-provperiod låter dig försöka innan du köper – betyder i huvudsak att du kan strömma Eagles vs Cowboys gratis.

Inte nog med att du får varje NFL -spel, inklusive NFL Game Pass och RedZone -åtkomst, men DAZN är också det exklusiva kanadensiska streaminghemmet för Premier League och Champions League -fotboll!

Den levereras också med iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och bärbar/PC -streaming (inklusive Mac -enheter).

Eagles vs Cowboys livestream: hur man ser NFL online i Storbritannien

Eagles vs Cowboys-spelet sänds i Storbritannien på Sky Sports, med avspark klockan 1.15 BST på måndag kväll/tisdag morgon.

Nätverket visar minst fem matcher i veckan på sin dedikerade Sky Sports NFL -kanal och erbjuder åtkomst till RedZone -höjdpunkterna live varje söndag.

Om du inte har Sky Sports som en del av ditt TV -paket, låter Nu TV dig strömma allt det har att erbjuda utan att låsa dig i ett långt kontrakt.

Ett bra alternativ för vansinniga fans är NFL Game Pass, som visar varje match av säsongen live. Ett abonnemang kostar £ 14,99 i veckan eller ett mycket bättre värde för £ 147,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga åtgärden? Använd ett VPN för att strömma NFL som om du var hemma. Detta låter dig också komma runt alla blackout -begränsningar som ibland gäller spel.

Hur man ser Eagles vs Cowboys GRATIS: livestream NFL i Australien

Notera: Informationen nedan är vad vi förväntar oss att vara visningsalternativ i skrivande stund. Vi rekommenderar att du dubbelkollar dina lokala listor före avspark.

Eagles vs Cowboys -spelet startar klockan 10.15 AEST på tisdag morgon.

ESPN, tillgängligt via Foxtel, visar spelet, och du kan också strömma det på din bärbara dator eller mobil med Foxtel Go -appen.

Streamingtjänsten Kayo Sports visar också Eagles vs Cowboys -spelet och är det idealiska alternativet för dem som inte vill ha ett långvarigt (och dyrt) kontrakt.

Kayo låter dig strömma på två enheter med en grundläggande plan på $ 25 per månad och på tre enheter med en $ 35 Premium -plan, och båda levereras med en GRATIS 14-dagars provperiod.

Det är också värt att komma ihåg att 7Mate visar tre spel i veckan GRATIS, men inte just den här.

Och om det inte är tillräckligt för att tillfredsställa dina NFL -begär rekommenderar vi starkt att du registrerar dig för NFL Game Pass, eftersom det visar varje match av säsongen live. En prenumeration kostar $ 28,99 i veckan eller $ 274,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Australien just nu? Använd en VPN om du inte är hemma för att använda din inhemska täckning.

Jämför de bästa övergripande VPN -tjänsterna efter pris:

Relaterade Artiklar

Back to top button