Dyson Dust Laser Dammsugare: V15 Detect och V12 Detect Slim

0 Shares

Dyson V15 Detect, den mest avancerade sladdlösa dammsugaren

Dyson V15 Detect

Med en sugeffekt på 140 watt, den nya V15 Upptäck är tillverkarens mest avancerade sladdlösa dammsugare, eftersom den kommer tillsammans med en ny borste med en integrerad laser LED som är strategiskt placerad kan avslöja förekomsten av damm från upp till 10 mikron som finns i jorden. Varje gång vi dammsuger kommer vi alltså att tydligt kunna se om det finns partiklar kvar att dammsuga och på så sätt uppnå en mer effektiv och långvarig rengöring.

Dyson V15 Detect

Dessutom tack vare dess 5-lagers filtreringssystem , den kan fånga upp 99,99 % av dammpartiklar ner till 0,3 mikron, samtidigt som den analyserar alla infångade partiklar med hjälp av en piezoelektrisk sensor, som den kommer att ansvara för att kvantifiera allt som aspireras, från små partiklar till andra. storleken på ett sockerkorn. Allt detta kommer att visas på färgskärmen som vi hittar på baksidan av enheten, så rengöring, förutom att vara effektiv, kommer att registreras fullt ut.

Mer användbara funktioner och mekanismer

Dyson V15 Detect

Du kanske nu kan identifiera damm med större kapacitet, kunna fånga och behålla det lättare, men hur är det med den största nemesis av dessa dammsugare? Vi talar uppenbarligen om hårstrån, som oundvikligen trasslar in sig i sugborsten. Nåväl, Dyson har kommit på en lösning.

Dyson V15 Detect

Nu, tack vare den nya minimotoriserade anti-trasselborsten, kan vi dammsuga utan rädsla för att trassla in alla typer av hår som vi hittar på golvet, såväl som alla typer av långa trådar och rep. Genom att ha en spiraldesign, slutar håren att absorberas när de når änden av skruven. En mycket genialisk lösning som kommer att tillfredsställa mer än en användare.

Alla nya modeller som kommit ut på marknaden

Dyson V12 Detect

Utöver V15 Detect lanserar Dyson två andra modeller för att täcka andra typer av behov, speciellt fokuserade på behovet av aspiration. Å ena sidan har vi det nya Dyson V12 Detect Slim , en mer kompakt och lättare modell som med en sugkraft på 150 AW även inkluderar borsten med laserdammdetekteringsteknik.

Å andra sidan Dyson Outsize är tillverkarens största modell och erbjuder en 150 % större behållare och 25 % större borste. På storleksnivå är den mycket större än den konventionella modellen, men den försöker erbjuda jobb på upp till 120 minuter med hjälp av sitt interna batteri.

När kan de köpas?

Varje modell kommer att ha olika releasedatum. Modellen som vi skulle kunna definiera som standard, Dyson V15 Detect, kommer i butik den 14 juli, medan jätten Dyson Outsize kommer att finnas tillgänglig från den 2 augusti. Å andra sidan kommer den lilla V12 Detect Slim att göra det den 12 september, och prismässigt måste vi vänta tills tillverkaren gör ett officiellt uttalande.

0 Shares