Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dynabook utökar sin Tecra-serie med nya säkra bärbara datorer

Dynabook utökar sin ikoniska Tecra-serie med två nya bärbara datorer designade för att möta behoven hos dagens mobila proffs.

Företagets nya 14-tums Tecra A40-J och 15-tums Tecra A50-J bärbara datorer har fått en helt ny design för hybridarbete samtidigt som belastningen på IT-chefer minskar.

VP för marknadsföring och teknik på Dynabook Americas, Philip Osako förklarade vad som gör att de senaste tillskotten till Tecra-linjen sticker ut i ett pressmeddelande och säger:

“De nya moderna designerna i Tecra A40 och A50 sticker verkligen ut från mängden. Dessa nya bärbara datorer har kraften och prestandan hos en professionell bärbar dator i premiumstil som ser bra ut i alla arbetsmiljöer.”

Tecra-varumärket introducerades först av Toshiba för 25 år sedan och är en häftklammer i Dynabooks växande portfölj av bärbara datorer och dessa nya enheter har båda ett nytt snyggt och elegant Mystic Blue-chassi med en tydlig upphöjd vågdetalj på locket. Tecra A40-J och Tecra A50-J innehåller också IONPURE IPL EPA-godkänd antimikrobiell färg för att förhindra tillväxt av bakterier.

Byggd för säkert arbete

Dynabooks nya bärbara datorer har båda företagets egen BIOS med omfattande säkerhetsfunktioner, Trusted Platform Module (TPM) 2.0, kryptering av företagsklass och valfri Windows Hello-fingeravtryck och ansiktsautentisering. Tecra A40-J och Tecra A50-J uppfyller även kraven för Microsofts datorer med Secured-core. IT-avdelningar kommer också att ha lättare att stödja och hantera Dynabooks nya Tecra-bärbara datorer eftersom de är utrustade med Intel Active Management Technology (AMT) som gör att de kan hanteras på distans.

När det gäller prestanda har båda enheterna 11: e generationens Intel Core-processorer och Intel Iris Xe-grafik. Tecra A40-J och Tecra A50-J kan utrustas med upp till 32 GB RAM-minne och upp till 1 TB SSD-lagring. Båda bärbara datorer inkluderar också Wi-Fi 6 och en rad portar i full storlek inklusive HDMI 2.0, Ethernet, två Thunderbolt 4-aktiverade USB-C-portar, en microSD-kortplats och en USB-A 3.2-port för anslutning av ytterligare affärstillbehör.

Oavsett om du arbetar hemifrån eller redan har återvänt till kontoret har Dynabooks nya bärbara datorer en imponerande batteritid på upp till 10,4 timmar och en snabbladdningsfunktion gör att deras batterier kan laddas upp till 40 procent på bara 30 minuter.

Dynabook kommer att erbjuda förkonfigurerade Tecra A40-J och Tecra A50-J-modeller men kunderna kan också anpassa sina egna enheter när båda bärbara datorerna levereras i juli.