Du kan nu reservera de perfekta headseten för Xbox Series X och Series S

0 Shares

Ett headset att spela

Xbox trådlöst headset

Vi har redan sett att Microsoft har en viss hand när det gäller att göra hörlurar. De Surface Studio de är ett fantastiskt bevis på detta, så en ny modell med Xbox-förseglingen kan inte ge dåliga nyheter till det audiofila landskapet. Dessa trådlösa hörlurar presenteras med en trådlös anslutning med låg latens som inte kräver någon bas eller ytterligare adapter, eftersom de ansluts direkt till din konsol som om det vore en gamepad.

Med hjälp av tekniker som Windows Sonic, Dolby Atmos, Y DTS-hörlurar: X, dessa modeller kan representera ljud mycket exakt, så att du kan njuta av en uppslukande ljudupplevelse som är mycket nödvändig för att dra nytta av spelets maximala prestanda och, kort sagt, för att få ut det mesta av det rumsliga ljudet från de nya konsolerna.

Spela och prata med dina vänner

Xbox trådlöst headset

Framgången för hörlursmarknaden baseras till stor del på den enorma tillväxt som onlinespel har drabbats av, och detta har gjort det möjligt för miljontals användare runt om i världen att interagera utan att lämna sina hem. För att uppnå detta är röstchatt viktigt i ett spel, så en bra mikrofon är nödvändig för att upprätthålla en kvalitetschatt.

Av den anledningen har Microsoft designat en mikrofon som tillsammans med en serie tekniker gör det möjligt för oss att erbjuda den bästa röstkvaliteten utan att det finns irriterande omgivande ljud, eftersom det med ett automatiskt avbrytningssystem (som kan aktiveras eller avaktiveras enligt du föredrar) slutar mikrofonen att sändas när vi inte pratar.

Dessutom, tack vare andra strategiskt placerade mikrofoner, kan headsetet fokusera på personens röst och avbryta bakgrundsljud, så att du också kan aktivera total tystnadsläge för att upprätthålla integriteten om du behöver det.

Genom Xbox-tillbehörsapplikationen kan vi justera värden som mikrofonens tystnadsnivå, brusreduceringsnivån när man talar och mikrofonövervakningsnivån, samt välja mellan flera utjämningslägen för ljud.

Kompatibel med PC och mobil

Tack vare Bluetooth-anslutningen kan vi dessutom ansluta hörlurarna till andra enheter som en PC eller en mobil så att du kan fortsätta använda dem i ditt dagliga liv bortom Xbox Game Pass. När det gäller batteriet ser tillverkaren till att dessa hörlurar klarar upp till 15 timmars användning, och kan också få 4 timmars användning med en laddning på endast 30 minuter.

Hur mycket kostar de?

Xbox trådlöst headset

Det nya Xbox trådlösa headsetet är nu tillgängligt för bokning via den officiella Microsoft-butiken till ett officiellt pris på 99,99 euro, och leveranser kommer inte att ske förrän den 16 mars, då den officiellt kommer i butiker.

0 Shares