Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Du bör veta detta innan du köper en Huawei-surfplatta

Innan du fattar ett köpbeslut är det viktigt att vara medveten om en utmärkande egenskap hos Huawei-surfplattor. Denna information kan antingen fascinera dig eftersom den passar perfekt med dina behov, eller så kan den komma som en besvikelse om du inte förväntade dig det och tycker att det är obekvämt.

En obestridlig fördel med Huaweis surfplattor är att de är betydligt mer prisvärda jämfört med många konkurrerande modeller. Denna prisvärdhet kan vara en stor attraktion, eftersom den låter dig njuta av ett brett utbud av funktioner samtidigt som du betalar betydligt mindre. Det är dock viktigt att notera att det finns en varning, som vi kommer att förtydliga nedan.

huawei surfplatta

Inga Google-tjänster eller appar

När du överväger att köpa en Huawei-surfplatta är en avgörande faktor att tänka på att dessa enheter inte kommer med Googles tjänster eller appar. Även om vissa äldre modeller fortfarande kan erbjuda begränsad tillgång till Googles tjänster, har varumärket sedan dess brutit sina band med dem. Därför kommer du inte att kunna installera eller använda Googles tjänster eller appar på din Huawei-surfplatta.

Detta innebär att du måste avstå från populära applikationer som Google Assistant, Google Maps, Google Photos och andra. Om du vill komma åt YouTube måste du lita på webbläsaren med dess begränsningar och funktioner. Dessutom kan Gmail inte användas som en inbyggd e-posthanterare och Google Play Butik är inte tillgänglig. Huawei tillhandahåller dock sina egna exklusiva tjänster som Petal Maps och andra, som kan fungera som lämpliga alternativ om de uppfyller dina krav.

Även om frånvaron av dessa Google-tjänster kan skapa oro, betyder det inte att Huawei-surfplattan kommer att vara mindre funktionell eller användbar för dina dagliga aktiviteter. Effekten av denna begränsning beror på dina personliga preferenser och om det finns särskilda tjänster eller appar som du inte kan avstå från. Det är värt att utforska de alternativa alternativen som Huawei tillhandahåller, eftersom de kan visa sig vara mer än tillräckliga för dina behov. Huawei erbjuder surfplattor av utmärkt kvalitet med ett tilltalande pris-prestanda-förhållande, vilket gör dem till ett hållbart val som inte bör förbises.

Mycket billigt och bra alternativ i många fall

En av de mest övertygande anledningarna till att överväga att köpa en Huawei-surfplatta är deras prisvärdhet och valuta för pengarna. Faktum är att de ofta erbjuder ett mer attraktivt erbjudande jämfört med andra alternativ på marknaden, även de med högre prislappar. Tjänsten Huawei App Gallery, som ständigt expanderar, ger tillgång till ett ökande antal appar. Detta inkluderar en mängd olika spel som kan ge oändlig underhållning för barn på surfplattan.

Huawei AppGallery

Dessutom finns det många applikationer tillgängliga som kan tillgodose dina intressen och behov, vilket minskar frånvaron av vissa Google-tjänster. Dessa appar kan vara särskilt användbara för arbete eller för att maximera produktiviteten. För grundläggande uppgifter som webbsurfning och användning av sociala medier erbjuder Huaweis surfplattor gott om funktioner. Med ett växande urval av appar fungerar de som ett gångbart alternativ trots den ovan nämnda begränsningen.

Om du väljer en Huawei-surfplatta kan du dessutom spara pengar på ditt köp. Vissa modeller, som HUAWEI MatePad SE, är tillgängliga till ett rabatterat pris och erbjuder funktioner som surroundljud, en stor skärm och mer. Dessutom presenterar den budgetvänliga HUAWEI Mediapad T3, som kostar strax över 150 euro, ett fördelaktigt alternativ till andra Android-surfplattor eller till och med dyrare iPads. Med tanke på alla dessa faktorer ligger beslutet i slutändan på dig.