Dragon Ball Super: Super Hero, det här blir den nya filmen

0 Shares

Vad handlar Dragon Ball Super: SUPER HERO om?

Dragon Ball Super Superhjälte Pan

Detta är den framtida filmen som vi redan har hört talas om i maj förra året, och även om varken ett namn eller ett möjligt datum vid den tiden hade givits, bestämde Toei Animation att bekräfta att de arbetade med en ny film, så det var inte förrän idag när vi äntligen har kunnat komma ur tvivel.

Den nya filmen kommer att fokusera på äventyr av Bröd, Son Gohan och Videls dotter som vi hittills visste som spädbarn, men som nu kommer i mer vuxenformat för att ha en huvudroll i denna nya del. För tillfället är detaljerna i handlingen okända, men den verkställande direktören har säkerställt att det är en ny Dragon Ball-upplevelse som kan överraska de flesta fans.

”Nu när lanseringsdatumet i Japan är inställt till 2022 arbetar vi i full fart. För närvarande kan jag bara säga att det kommer att bli fantastiskt! Toriyama har arbetat med oss ​​sedan historiens utvecklingsstadium och var mycket involverad i processen att illustrera karaktärerna i filmen. När vi arbetar med det har filmen blivit bättre och bättre. Som jag sa är jag säker på att det kommer att bli en fantastisk film, men jag tror verkligen att det kan bli en film som ger fansen vördnad.

Första bilder

Dragon Ball Super Super house Piccolo

I det digitala evenemanget som släpptes via YouTube kunde vi se de första bilderna av Pans skiss, liksom närvaron av Krillin och Piccolo, som verkar ha en större vikt i den här berättelsen efter att inte ha fått för mycket framträdande roll i Dragon Ball Super: Broli.

Dragon Ball Super Superhjälte Krillin

Toriyama har inte försummat projektet

Som du kan se, Toriyama har varit involverad i utvecklingen av filmen, så du kan vara säker på att manga-geniets kännetecken kommer att finnas i den här nya filmen. Och det är att de mest purister tenderar att förneka mycket när ett verk inte undertecknas av Akira Toriyama, så låt oss hoppas att detta arbete är upp till de mest utsökta smakarna.

När det har premiär?

Företaget har meddelat att premiären kommer att äga rum år 2022, så det är ännu inte klart eller har ett exakt datum för premiären. Det lämnar oss bara en evig väntan tills vi äntligen kan veta exakt datum för premiären, något som de eventuellt definierar mer exakt i slutet av detta år, även om vi måste komma ihåg att vi alltid kommer att ha Dragon Ball-videospel så att hoppas att det är ännu mer uthärdligt. Vi får se.

0 Shares