Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Doom 3 Köparguide

Doom 3 har varit en ganska lärorik upplevelse för oss alla på AnandTech. Några av de saker som vi förväntade oss att hitta slog aldrig ut när vi körde Doom 3, som oro för att Doom 3 inte skulle köras på de flesta system. Faktum är att Doom 3 kommer att köras på de flesta av de senaste systemen där ute. Andra saker var en riktig överraskning, som det faktum att ATI 9800 PRO är ett medelupplöst kort till Doom 3 och det är GPU-bundet över allt annat än basprestandanivåer. Doom 3 äter grafikkort till lunch, och även om du kommer att få en användbar skärm med de flesta grafikkort, måste du verkligen mata den förstklassig video för bästa resultat.

Du har redan sett Doom 3 Week-recensionerna, men om du missat något kan du hitta svaren i de tidigare recensionerna denna vecka:

Doom 3 ljudguide
Doom 3: CPU Battlegrounds
Doom 3 grafik Deathmatch

Syftet med denna Doom 3 Buyer’s Guide är att ta allt vi har lärt oss i dessa recensioner och ge några grundläggande rekommendationer för ett mördande Doom 3-system. Eftersom önskemål, design och pocketbooks är olika, hittar du tre rekommendationer här – Performance, Mainstream och Value. Eftersom vi har täckt många av komponenterna här i våra pågående köpguider, kommer vi att koncentrera oss på de unika komponenterna för Doom 3 – främst CPU, moderkort, grafikkort och minne. Resten av komponenterna har hämtats från våra senaste köpguider, som du hittar under fliken “Guides” högst upp på sidan.

Performance Doom 3 System

Prestandasystemet för Doom 3 är det bästa av det bästa – de högst presterande komponenterna i Doom 3 som hittades i veckans testning. Målet här är att bygga det bästa Doom 3-systemet, utan oro för priset. Efter att ha valt kärnkomponenterna, lutade sig resten av komponenterna kraftigt på rekommendationer från vår senaste High-End Buyer’s Guide och Overclocking Buyer’s Guide.

Mainstream Doom 3

Anse att Mainstream Doom 3-systemet är “bang-for-the-buck”-valet – det bästa värdet som ger dig prestanda nära det bästa. De flesta av er kommer förmodligen att vara mest intresserade av valen för Mainstream Doom 3-lådan. Eftersom Doom 3 kräver några avancerade komponenter för att verkligen lysa, skiljer sig några av rekommendationerna lite från våra andra köparguider. Vi hänvisade till den senaste köpguiden för mellanklass, köpguiden för överklockning och de senaste recensionerna av AnandTech för andra komponentrekommendationer.

Value Doom 3

Värdesystemet för Doom 3 är det billigaste systemet vi kunde sätta ihop, vilket kommer att ge en användbar och tillfredsställande prestandanivå till Doom 3. Vi har lutat oss mycket mot positioneringstabellerna i veckans recension för att få en nivå av speltillfredsställelse till ett budget Doom 3-system. Resten av komponenterna hämtas från köpguider för mellanklass, instegsnivå och överklockning.