Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Doogee DG Ares: En snygg smartklocka fokuserad på mode [sorteio]

Doogee är glada att kunna presentera en ny smartklocka, Doogee DG Ares. Planerad för release den 9 september, är Doogee Ares redo att sätta tonen för nästa generationer av Doogee smartklockor.

I den här artikeln hittar du:

konstruktion och design

Doogee Ares kommer i ett 10 mm tjockt fodral av aluminiumlegering. Även om höljet är fyrkantigt är displayen en rund utskärning. Remmarna kommer i 2 huvudmaterial av läder och modifierad silikagel.

När det kommer till färger kommer dG Ares i 5 färger som inkluderar grönt, svart, rött, grått och roséguld.

Hälsa

DG Ares kommer med ett antal fördelaktiga hälsofunktioner. Det viktigaste är pulsmätaren. Den övervakar ditt hjärta och returnerar värden som slag per minut (BPM), en histogramvisning av ditt hjärtas tillstånd. Den visar också din maximala d lägsta puls över en tidsperiod.

För det andra kommer dG Ares med en funktion för blodsyreövervakning. Detta mäter syrenivån i blodet och visar resultat som maximala och lägsta syrenivåer i blodet över en tidsperiod.

Sömnmönster ger dig en omfattande analys av dina sömnmönster. Du kan förvänta dig att få feedback som timmars sömn, varaktighet av djup och lätt sömn. Den ger också information om hur länge du var vaken under hela natten. Det finns också förslag på hur du kan anpassa ditt sömnmönster och hälsofördelarna med en god natts sömn

sporter

DG Ares stöder 24 sporter som inkluderar:

bollsporter Hockey, Amerikansk fotboll, Ping Pong, Tennis, Cricket, Volleyboll, Basketboll, Baseball, Softboll, Rugby
utomhussport Löpning, ridning, rodd, badminton, vandring, ridning
inomhussporter matta, dans
Kondition Yoga, sit-ups, hoppning, hoppning, spinning

Andra funktioner

Konversationen om smartklockor slutar aldrig förrän vi har löst push-meddelandet. DG Ares som alla andra smartklockor där ute stöder push-meddelanden. Du kan ställa in DG Ares för att få aviseringar från appar som SMS, WeChat, QQ, Twitter, Facebook och mer.

Den stöder även andra funktioner som fjärrkontroll för musik, avvisande av inkommande samtal, timer, timer, alarmpåminnelse, samtalspåminnelse, etc.

Tillgänglighet, prissättning och utlottning

Doogee DG Ares: En snygg smartklocka fokuserad på mode [sorteio] två

DG Ares finns redan på Lazada, men AliExpress-köpare får vänta till den 27 september. Hos Lazada säljs den för närvarande för 31,99 USD per pop, AliExpress-priset kommer att tillkännages senare.

De 10 DG Ares kommer att ges till 10 lyckliga vinnare i den pågående dragningen. Klicka här för att gå med.

Följ oss på våra sociala medier och få alla tillgängliga uppdateringar om alla våra produkter och tjänster.

Gå med i vår community här: https://bit.ly/3yY8rjH