Doctor Strange 2: s senaste rykte ger en spännande länk till Black Panther 2

0 Shares

En ny Doctor Strange in the Multiverse of Madness -rykten har dykt upp online – och det kan vara en stor koppling till Black Panther: Wakanda Forever.

Sorcerer Supreme -uppföljaren har bara sex bekräftade castmedlemmar hittills, men enligt skådespelerskan Yenifer Molinas profil på Mandy.com – en webbplats som gör det möjligt för professionella skådespelare att söka efter film- och tv -roller – kommer en varelse som heter Gargantos att visas i Doctor Strange 2.

Per Molinas kontosida kommer skådespelerskan att uttrycka karaktären för “Gargantos Fight 2” i Marvels kommande fas 4 superhjälteflick, men det är oklart om den här åtgärdssekvensen kommer att vara en viktig del av filmen.

Marvel har ännu inte bekräftat att Gargantos kommer att dyka upp i Doctor Strange in the Multiverse of Madness, men detta är inte det första casting ryktet vi har sett om filmen.

Wanda Maximoffs tvillingsöner Billy och Tommy, som porträtterades av Julian Hilliard och Jett Klyne i Disney Plus-showen WandaVision, tros vara involverade i viss kapacitet. Spekulationer har också omringat Rintrah, en magisk minotaur som ibland förekommer i Marvel -serier, också en del av rollistan.

Med Doctor Strange 2 inställd på att utforska MCM mer i detalj (och stöta på alla konstiga, underbara och dödliga varelser längs vägen), verkar tillägget av ett gigantiskt bläckfiskliknande havsmonster i Gargantos inte så långsökt .

Om Gargantos skulle bekräftas som en del av doktorn Strange 2: s rollbesättning kan dess inverkan vara dubbelt så stor: vi kommer inte bara att få en sekundär filmantagonist, men det är troligt att ett långvarigt rykt om Black Panther 2 också kan vara sant.


Analys: Gargantos potentiella Doctor Strange 2-utseende kan kopplas till Black Panther 2

Vi vet att vi kommer att få åtminstone en ny karaktär i Doctor Strange 2 – Xochitl Gomez America Chavez – som kommer att bli den första superhjälten som kommer från en dimension som finns utanför det vi känner till MCU. Om andra rykten visar sig vara sanna kan vi se att Rintrah eller Gargantos dyker upp.

Det är dock Gargantos möjliga MCM -ankomst som retar en länk mellan Doctor Strange in the Multiverse of Madness och Black Panther: Wakanda Forever.

I Marvel-serier styrs Gargantos av en superskurk som heter Naga. En humanoid som regerar över undervattensriket Lemuria, Naga har ibland låst horn med en annan vattenmaktöverdriven individ – Namor the Sub-Mariner.

Varför är detta viktigt? För om du tror på de långvariga rykten sägs Namor the Sub-Mariner göra sin live-action-debut i Black Panther: Wakanda Forever.

Under de senaste 12 månaderna har olika rapporter föreslagit att Namor kommer att vara en del av Black Panther 2: s roll och skådespel – och kan till och med vara skurken i stycket, även om han traditionellt är en hjälte.

Black Panther och Namor har kämpat i Marvel -serier, så det här skulle inte vara ovanligt om de slåss i filmsekvensen. Detta beror på om någon annan antar Black Panther -manteln efter Chadwick Bosemans död i augusti 2020.

Det finns växande bevis för att Namor kommer att finnas i Black Panther: Wakanda Forever också.

I juni 2021 publicerade Christopher Sinclair, som arbetar i filmbranschen, en bild från Black Panther 2-uppsättningen som visade att undervattensscener fotograferades med en vattentank:

Naturligtvis kan Black Panther 2: s besättning skjuta undervattensscener för ett annat syfte. Det är dock en tillfällighet att de spelar in dessa sekvenser för en film som ryktas om att introducera en MCU akvatisk superhjälte.

Vi får se om Marvel bekräftar Namors inkludering i Black Panther: Wakanda Forever. Men Gargantos potentiella framträdande i Doctor Strange 2, i kombination med bilden ovan, ger oss hopp om att han äntligen kan göra sin live-action-båge snart, även om han hamnar i en karaktär från en annan dimension som America Chavez som går över till MCU.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness anländer till teatrar den 25 mars 2022, medan Black Panther: Wakanda Forever är planerad att lanseras den 8 juli 2022.

0 Shares