DJI introducerar Mavic Air för grÀnslös utforskning vart Àventyret tar dig

0 Shares

DJI Mavic Air Drone har 4k-kamera med mer portabel treaxlig servoarm, SmartCapture, FlightAutonomy 2.0 och avancerat pilotassistanssystem

DJI, vÀrldsledande inom civila drönare och flygbildsteknik, introducerade idag Mavic Air, en ultraportabel, hopfÀllbar kameradrönare som levererar överlÀgsen prestanda, smartare funktioner och större kreativa möjligheter Àn nÄgon annan konsumentdrönare. Designad med resenÀrer och friluftsentusiaster i Ätanke, Àrver Mavic Air de bÀsta funktionerna i DJI:s ikoniska Mavic-serie, med en 4K-kamera för överlÀgsen bildkvalitet, nya QuickShot- och SmartCapture-lÀgen för enklare och snabbare fotografering. Smartare foton och videor och FlightAutonomy 2.0 med avancerad pilotassistanssystem för en smartare och sÀkrare flygning. Ett under av ingenjörskonst och design, Mavic Air möjliggör obegrÀnsad utforskning vart Àventyret tar dig.

“NĂ€r DJI introducerade Mavic Pro, Ă„teruppfann de vad en konsumentdrönare kunde vara: kraftfull men Ă€ndĂ„ bĂ€rbar, prisvĂ€rd men Ă€ndĂ„ avancerad”, sĂ€ger Roger Luo, VD för DJI. “Idag, med introduktionen av Mavic Air, har vi tagit dessa attribut till nĂ€sta nivĂ„ för att skapa vĂ„r bĂ€sta konsumentdrönare hittills.”

DJI introducerar Mavic Air för grÀnslös utforskning vart Àventyret tar dig 2

Designad för bÀrbarhet och styrka
Med en vikt pÄ bara 430 gram Àr Mavic Air den mest bÀrbara DJI-drönare som nÄgonsin skapats. De fÀllbara armarna och propellrarna Àr instoppade i dess smala aerodynamiska ram, vilket gör den sÄ kompakt att storleken, nÀr den Àr hopfÀlld, nÀstan Àr samma som en modern smartphone.

Varje aspekt av Mavic Air-kameran Àr designad för toppprestanda. Dess treaxliga mekaniska servoarm Àr upphÀngd av dÀmpare för att ytterligare minska vibrationerna, vilket ger överlÀgset skydd och stabilare bilder. En kraftfull kamera som rymmer en 1/2,3-tums CMOS-sensor och ett f/2,8-blÀndarobjektiv med en brÀnnvidd pÄ 24 mm (motsvarande 35 mm) för att ta foton och videor av hög kvalitet.

Mavic Air tar skarpa 12-megapixelbilder med hjÀlp av nya HDR-algoritmer som bevarar fler detaljer i svagt och starkt ljus i varje bild, sÄ att du kan ta fantastiska flygbilder frÄn soluppgÄng till solnedgÄng. Den spelar ocksÄ in stabiliserad och felfri 4K-video med 30 fps, och fÄngar video i högre kvalitet Àn nÄgon annan DJI-konsumentdrönare, med en maximal bithastighet pÄ 100 Mbps. Det Àr nu möjligt att bevara handlingen i dramatiska, fartfyllda scener genom dess förmÄga att spela in 1080p slow motion-videor med 120 fps.

Dessutom Àr Mavic Air DJI:s första drönare med en extra micro SD-kortplats med 8 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket gör att anvÀndare kan spara foton och videor direkt till drönaren var som helst. Den nyligen tillagda USB-C-porten gör det ocksÄ snabbt och enkelt att exportera tagna bilder.

Utöka din kreativitet
Mavic Airs intelligenta kamerasystem skapar nya möjligheter för alla, oavsett deras erfarenhet av fotografering och drönarflygning. Fotoentusiaster som vill fÄnga sin omgivning i detalj kan anvÀnda den nya Sphere-funktionen för att automatiskt ta och sammanfoga 25 foton, vilket skapar en 32-megapixel panoramabild inom en minut. Mavic Air stöder ocksÄ flera panoreringslÀgen, vilket skapar horisontella, vertikala och 180-gradersbilder.

QuickShots intelligenta videolÀgen gör det roligt och enkelt att skapa professionella videor, med förinstÀllda flygbanor som automatiskt hÄller ditt motiv i ram. AnvÀnd Rocket, Dronie, Circle eller Helix plus tvÄ nya lÀgen, Asteroid och Boomerang, för att enkelt skapa videor som en gÄng krÀvde sofistikerade pilotfÀrdigheter och redigeringsprogram. AsteroidlÀget börjar med en sfÀrisk bild som zoomar in nÀr den nÀrmar sig objektet pÄ marken, medan Boomerang flyger runt motivet i en uppÄtlutad oval rörelse, med videon slutar vid startpunkten.

Mavic Airs ActiveTrack Smart Flight Mode har förbÀttrats för att automatiskt upptÀcka flera motiv samtidigt, spÄra och hÄlla mÄl mer exakt, sÀrskilt under högrörelseaktiviteter som löpning och cykling.

Utrustad med maskininlÀrningsteknik Àr SmartCapture ett ultrakÀnsligt kontrolllÀge som gör det enkelt att ta foton och videor. Med en maximal rÀckvidd pÄ upp till 20 fot kan du göra manuella gestkommandon för att starta, följa, skjuta, spela in, trycka, dra och landa, sÄ att du kan fÄnga ögonblicket frÄn vilken vinkel som helst utan att behöva en fjÀrrkontroll.

Smartare och sÀkrare flyg

Kraftfullare berÀkningsmöjligheter och optimerade algoritmer hjÀlper Mavic Air att flyga smartare och sÀkrare genom hinder och vilken terrÀng som helst. FlightAutonomy 2.0 behandlar data som samlats in frÄn sju kameror ombord och avancerade infraröda sensorer för att bygga en 3D-karta över din miljö för mer exakt planering och bÀttre flygprestanda. FörbÀttrade siktsystem fram och bak med tvÄ kameror kan upptÀcka hinder upp till 20 meter bort. För att hjÀlpa till att navigera i mer komplexa utomhusmiljöer har Mavic Air nya avancerade pilotassistanssystem som hjÀlper piloter att automatiskt undvika och undvika hinder, vilket ger ett extra lager av sÀkerhet under flygning.

Mavic Air har en maximal flygtid pÄ upp till 21 minuter. Den kan flyga med stabilitet i blÄsiga förhÄllanden upp till 22 mph (36 km/h) och i höga höjder upp till 5 000 m (16 404 fot) över havet. Dess fjÀrrkontroll Àr den första som har löstagbara joysticks som kan förvaras inuti fjÀrrkontrollen för extra portabilitet. Dess rundstrÄlande antenner placerade pÄ det hopfÀllbara underredet hjÀlper till att öka signaltÀckningen för att ge en maximal rÀckvidd pÄ upp till 4 km (2,5 miles) med 1080p realtidsvideoöverföring nÀr du flyger med fjÀrrkontrollen. I sportlÀget flyger Mavic Air med imponerande hastigheter pÄ upp till 68,4 km/h (42 mph) och Àr kompatibel med DJI Goggles för en uppslukande FPV-flygupplevelse.

Pris och tillgÀnglighet
Mavic Air kommer att finnas i tre fÀrger: Onyx Black (onyxsvart), Arctic White (Arctic white) och Flame Red (flammande röd). USA:s försÀljningspris inklusive drönare, batteri, fjÀrrkontroll, vÀska, tvÄ par propellerskydd och fyra par propellrar Àr $ 799. Mavic Fly More Combo innehÄller drönare, tre batterier, en fjÀrrkontroll, en ÄkpÄse, tvÄ par propellerskydd , sex par propellrar, ett batteri för PowerBank-adaptern och batteriladdningshubben för $ 999. FrÄn och med idag kommer Mavic Air att vara tillgÀnglig för förbestÀllning via store.dji.com, fyra DJI-butiker och auktoriserade ÄterförsÀljare. Förköp börjar levereras den 28 januari för tillgÀngliga lÀnder. Produkterna kommer att finnas tillgÀngliga i Brasilien i mars. För mer information om alla Mavic Airs nya funktioner och möjligheter, besök www.dji.com/mavic-air.

Foton och videor tillgÀngliga för nedladdning: http://bit.ly/2ETwVzh

0 Shares