Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Dizo står inför utmaningar med vd-avgång och användarproblem

I april döptes realme Techlife om till realme narzo. Det finns indikationer på att Dizo, ett undermärke av realme, kan läggas ner, vilket har väckt oro bland dess användare.

Osäkerhet kring DIZOs framtid Mitt i vd:s avgång

Dizos vd Abhilash Pandas avgång har lett till spekulationer om varumärkets stabilitet. Rapporter och klagomål från användare har ytterligare förstärkt tron ​​bland Dizos kunder att företaget kan ha upphört med sin verksamhet.

Dizo app och kundsupportproblem

Många användare har klagade att Dizo-appen, som ska tillhandahålla produktinformation, uppdateringar och support, inte fungerar korrekt.

Appen har visat fel och fel, och vissa användare har till och med rapporterat att den har tagits bort från Google Play Butik. Dessutom har Dizos kundsupport inte svarat på användarförfrågningar och klagomål, vilket gör att de känner sig ignorerade och missnöjda.

Dizo produktkvalitet och prestandaproblem

Förutom appen och kundsupportproblem har Dizo-användare också stött på problem med sina produkter. Användare har rapporterat produktdefekter, dålig byggkvalitet och låg prestanda för sina Dizo-enheter. Dessa problem har påverkat användarupplevelsen och tillfredsställelsen hos Dizo-kunder, som förväntade sig bättre kvalitet och prestanda från varumärket.

Dizo tystnad i sociala medier

En annan faktor som har bidragit till osäkerheten om Dizos framtid är bristen på kommunikation från företaget på dess sociala medieplattformar.

Det senaste inlägget från det officiella Dizo Twitter-kontot var den 31 mars, och det har inte kommit någon uppdatering eller tillkännagivande från företaget sedan dess. Denna tystnad har väckt tvivel om företagets nuvarande status och framtida planer.

Dizos oberoende från riket

Abhilash Panda, tidigare VD för Dizo, hade dock tidigare sagt att Dizo är ett oberoende varumärke och inte direkt kopplat till realme. Han hade betonat att realme bara är en sponsor av Dizo-produkter och inte involverad i deras utveckling eller förvaltning.

DIZOs pågående försäljning och närvaro på e-handelsplattformar

Trots oron, DIZO fortsätter att sälja sina produkter via sin officiella hemsida, såväl som på populära e-handelsplattformar som Amazon och Flipkart. Detta indikerar att varumärket fortfarande är aktivt när det gäller produkttillgänglighet och distribution.