Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Disney+ har nu över 60 miljoner betalda prenumeranter

Disneys videostreamingtjänst Disney+ fortsätter att se miljontals prenumeranter, och de goda nyheterna för företaget är att dessa siffror fortsätter att trenda uppåt.

Idag tillkännagav Disney resultaten för sitt tredje räkenskapskvartal 2020. Saker och ting är inte så bra som företaget hoppas, mest på grund av den pågående coronavirus-pandemin, men en av ljuspunkterna är Disney+. Enligt tillkännagivandet har streamingtjänsten nu bekvämt över 60 miljoner prenumeranter (via ).

För de som håller koll, översteg Disney+ 50 miljoner prenumeranter långt tillbaka i april – bara fem månader efter den första lanseringen. Och sedan i maj, bara en månad efter, bekräftade Disney att Disney+ överträffade 54 miljoner betalda prenumeranter. Här är vi i början av augusti och de siffrorna fortsätter att trenda uppåt, vilket är goda nyheter för Disney.

Dessa siffror är alltid intressanta eftersom Disney själv hade en mycket mer konservativ syn på sin stora streamingtjänst. När Disney+ lanserades förväntade sig företaget att det skulle nå någonstans mellan 60 och 90 miljoner prenumeranter i slutet av 2024. Och nu, nio månader senare, har Disney nått det målet.

En sak till: live-action-remaken av den klassiska animerade filmen, kommer att ha premiär på Disney+ den 4 september 2020. Det kommer att vara en begränsad hyra, och det kommer att kosta $29,99, men om du har väntat på att se filmen nu kan du kan ringa in kalendern och titta på den från bekvämligheten av ditt hem.

Disney+ har ett enormt bibliotek med innehåll att sålla igenom, men Disney producerar också flera delar av originalinnehåll, både TV-program och filmer. Till exempel arbetar Disney+ som en förlängning av Marvel Cinematic Universe, med program som , Falken och vintersoldaten, och andra fortsätter berättelserna om kända karaktärer (och skådespelare) från tältstångsfilmerna Disney/Marvel lanserar regelbundet.

Inte nog med det, Disney+ har innehåll från National Geographic, Pixar och Star Wars att visa upp också.

Är du prenumerant på Disney+? Om så är fallet, vad tycker du om tjänsten?