Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Diablo Immortal för iOS, Android och PC släpps den 2 juni

Blizzard Entertainment har officiellt meddelat att från och med den 2 juni kommer spelare i de flesta regioner runt om i världen att kunna gå med i kampen mot Burning Hells i Diablo Immortal, det första Blizzard-rollspelet byggt från grunden för mobil, med resten av Asien-Stillahavsområdet efter några veckor senare.

Diablo Immortal, ger oss en helt ny MMOARPG (massively multiplayer online action-RPG) social upplevelse i spelet. Spelare kommer att utforska Sanctuary med andra, bilda krigsband med upp till åtta personer för att ta sig an grupputmaningar som de svåra Helliquary-raidbossarna och gå med klaner med upp till 150 kompisar för att vinna utmanande klanprestationer.

Ett omfattande fraktionsbaserat PvP-system finns också med i spelet. Spelare kan slå sig samman i Cycle of Strife för att slåss i en pågående konflikt där serverns toppspelare tjänar den eviga kronan och blir de odödligas ledare. Detta innebär att de måste kämpa för att behålla sin makt på en mängd olika sätt, inklusive 1v30-kamper.

Över 30 miljoner spelare har verkligen förregistrerat sig på alla plattformar för att få tillgång till spelet så snart det släpps, förberedande för nästa strider. När spelet släpps kommer alla spelare att få det magnifika Horadrim Cosmetic Set för att fira denna stora milstolpe. Företaget sa att detta bara är början och att nya zoner, fängelsehålor och karaktärsklasser kommer att läggas till spelet för free regelbundet under de kommande åren.

Tillgänglighet

Diablo Immortal är en free-att spela spel med valfria betalningar i spelet, vilket garanterar att kärnspelet finns kvar free. Diablo Immortal, utvecklad av Blizzard Entertainment och NetEase, kommer att släppas den 2 juni på iOS, Android och Windows PC via Battle.net.

På tillkännagivandet sa Mike Ybarra, president för Blizzard Entertainment,

Demonerna från Burning Hells är redo att dödas i det mest expansiva Diablo-spelet som Blizzard någonsin har släppt. Som Blizzards första spel designat från grunden för mobiler var det viktigt för oss att leverera en upplevelse värdig franchisen, så vi testade en hel del, tog med mycket feedback och skapade ett spel som vi är väldigt glada över. att dela med spelare. Vi ser fram emot att släppa lös det här episka nya bidraget i Diablo-serien, och vi kan inte vänta på att få gå med alla i Sanctuary.