Detta mytomspunna Avengers-ögonblick har redan sin Funko

The Avengers Funko

Funko-samlingen av Avengers den är enorm. Det finns så många filmer och så många karaktärer som tillhör den gigantiska sagan att företaget fram till i dag har möjligheter att lansera nya figurer som hedrar ett speciellt ögonblick i denna franchise.

Nu har vi också anlänt nya TV-serier till Marvel Cinematic Universe, som bara förstorar en samling som det inte finns något känt slut på.

Hulk - Funko Marvel

Idag kommer vi dock inte för att prata med dig om den senaste Wandavision Funko. Istället är våra huvudpersoner två förslag som antyder en mycket specifik scen från Infinity Saga– Ett av Marvels berömda ögonblick efter krediter där vi ser Avengers inget mindre än att dela en shawarma vid en snabbmatförening.

Tony Stark och Bruce Banner äter kebab

Varje Avengers-fan kommer ihåg shawarma-tiden. Det är, som vi påpekade, a scen efter kredit, som tillhör The Avengers, där vi ser flera av våra favoritsuperhjältar äta kebab på en lokal. Specifikt har vi på skärmen Tony Stark (aka Iron Man), Thor, Steve Rogers (Captain America), Black Widow, Hawkeye och Bruce Banner (aka Hulk) som delar ett bord utan att prata medan de smakar några kebabar – ja, alla utom Rogers, som verkar ganska uppslukad av sina tankar. I bakgrunden ses flera anställda samla in.

De scen Det har sin: det var en förekomst av regissören, Joss Whedon, efter en skämtkommentar och den sköts efter att filmen ens hade släppts vid premiären i Los Angeles – i Europa fick den inte ses i teatrar, för exempel. I själva verket är platsen verklig och det var bredvid hotellet där skådespelarna träffades.

För att fira ett sådant ögonblick har Funko nu släppt två figurer som representerar honom. Den första är hans egen Tony Stark (nummer 756), sitter på en stol i samma hållning som ses i scenen. Hon har naturligtvis samma kläder och runt henne kan du se en del av golvet i lokalen och flera servetter.

Funko scen shawarma Avengers

Den andra siffran representerar Bruce Banner (755), med samma våning i lokalerna och sitter i den position som motsvarar honom vid ett bord. Den är full av korgar med kebab och olika rätter.

Funko scen shawarma Avengers

Dessa två Funko är en del av den nya Victory Shawarma-samlingen – kom ihåg vad som händer efter Avengers-segern i New York – där totalt 6 modeller kommer att vara en del. Alla de kommer att ansluta till varandra på golvplattorna så att du i slutet får en gigantisk “Funko-scen” med de sex superhjältarna.

De två första har redan avslöjats, så vi har ytterligare 4 att upptäcka (representerande Hawkeye, Black Widow, Captain America och Thor) vars släppdatum och bilder ännu inte har avslöjats. Förresten kommer att vara exklusivt för Amazon (åtminstone i USA). Låt oss se om det inte tar lång tid att se dem här.

* Obs: länken till Amazon som visas i den här artikeln är en del av vårt avtal med deras affiliate-program och kan rapportera en liten provision till oss (utan att det påverkar produktens kostnad). Beslutet att inkludera det har dock fattats fritt, under redaktionella kriterier, och utan att hantera någon form av förfrågan från det ovannämnda varumärket.

Relaterade Artiklar

Back to top button