Detta mytomspunna Avengers-ögonblick har redan sin Funko

0 Shares

The Avengers Funko

Funko-samlingen av Avengers den Àr enorm. Det finns sÄ mÄnga filmer och sÄ mÄnga karaktÀrer som tillhör den gigantiska sagan att företaget fram till i dag har möjligheter att lansera nya figurer som hedrar ett speciellt ögonblick i denna franchise.

Nu har vi ocksÄ anlÀnt nya TV-serier till Marvel Cinematic Universe, som bara förstorar en samling som det inte finns nÄgot kÀnt slut pÄ.

Hulk - Funko Marvel

Idag kommer vi dock inte för att prata med dig om den senaste Wandavision Funko. IstĂ€llet Ă€r vĂ„ra huvudpersoner tvĂ„ förslag som antyder en mycket specifik scen frĂ„n Infinity Saga– Ett av Marvels berömda ögonblick efter krediter dĂ€r vi ser Avengers inget mindre Ă€n att dela en shawarma vid en snabbmatförening.

Tony Stark och Bruce Banner Àter kebab

Varje Avengers-fan kommer ihĂ„g shawarma-tiden. Det Ă€r, som vi pĂ„pekade, a scen efter kredit, som tillhör The Avengers, dĂ€r vi ser flera av vĂ„ra favoritsuperhjĂ€ltar Ă€ta kebab pĂ„ en lokal. Specifikt har vi pĂ„ skĂ€rmen Tony Stark (aka Iron Man), Thor, Steve Rogers (Captain America), Black Widow, Hawkeye och Bruce Banner (aka Hulk) som delar ett bord utan att prata medan de smakar nĂ„gra kebabar – ja, alla utom Rogers, som verkar ganska uppslukad av sina tankar. I bakgrunden ses flera anstĂ€llda samla in.

De scen Det har sin: det var en förekomst av regissören, Joss Whedon, efter en skĂ€mtkommentar och den sköts efter att filmen ens hade slĂ€ppts vid premiĂ€ren i Los Angeles – i Europa fick den inte ses i teatrar, för exempel. I sjĂ€lva verket Ă€r platsen verklig och det var bredvid hotellet dĂ€r skĂ„despelarna trĂ€ffades.

För att fira ett sÄdant ögonblick har Funko nu slÀppt tvÄ figurer som representerar honom. Den första Àr hans egen Tony Stark (nummer 756), sitter pÄ en stol i samma hÄllning som ses i scenen. Hon har naturligtvis samma klÀder och runt henne kan du se en del av golvet i lokalen och flera servetter.

Funko scen shawarma Avengers

Den andra siffran representerar Bruce Banner (755), med samma vÄning i lokalerna och sitter i den position som motsvarar honom vid ett bord. Den Àr full av korgar med kebab och olika rÀtter.

Funko scen shawarma Avengers

Dessa tvĂ„ Funko Ă€r en del av den nya Victory Shawarma-samlingen – kom ihĂ„g vad som hĂ€nder efter Avengers-segern i New York – dĂ€r totalt 6 modeller kommer att vara en del. Alla de kommer att ansluta till varandra pĂ„ golvplattorna sĂ„ att du i slutet fĂ„r en gigantisk “Funko-scen” med de sex superhjĂ€ltarna.

De tvÄ första har redan avslöjats, sÄ vi har ytterligare 4 att upptÀcka (representerande Hawkeye, Black Widow, Captain America och Thor) vars slÀppdatum och bilder Ànnu inte har avslöjats. Förresten kommer att vara exklusivt för Amazon (Ätminstone i USA). LÄt oss se om det inte tar lÄng tid att se dem hÀr.

* Obs: lÀnken till Amazon som visas i den hÀr artikeln Àr en del av vÄrt avtal med deras affiliate-program och kan rapportera en liten provision till oss (utan att det pÄverkar produktens kostnad). Beslutet att inkludera det har dock fattats fritt, under redaktionella kriterier, och utan att hantera nÄgon form av förfrÄgan frÄn det ovannÀmnda varumÀrket.

0 Shares