Detta HP Labor Day Chromebook -erbjudande är ett fynd på under $ 150

0 Shares

Behöver du en enhet för skolan eller jobbet och med en stram budget? Du vill ta dig över till HP Labor Day -försäljningen där du kan hitta ett av de lägsta priserna vi har sett för en Chromebook just nu.

HP Chromebook 11a kostar bara 129,99 dollar. Det är en $ 100 -besparing på det vanliga priset och det billigaste du sannolikt någonsin kommer att se en bärbar dator med denna specifikation. Faktum är att det är det lägsta priset i all Labor Day -bärbar datorförsäljning som vi för närvarande har samlat ihop.

Naturligtvis får du inte en toppmodern enhet till detta pris. Som en bärbar dator för skolan eller en enhet för grundläggande surfning och vardagliga uppgifter hemma är detta dock mer än lämpligt. 32 GB lagringsutrymme kan vara en begränsande faktor för vissa, men kom ihåg att avsikten med en Chromebook är att använda molnlagring så mycket som möjligt.

När du får en fullt fungerande bärbar dator till priset av en anständig surfplatta är det svårt att klaga. HP Chromebook 11a är en idealisk bärbar enhet för dina mest grundläggande datorbehov.

Labor Day Chromebook -erbjudande: HP Chromebook 11a

HP Chromebook 11a: $ 229,99 $ 129,99 på HP
Spara $ 100
– HP Labor Day -försäljningen sänker denna Chromebook till det billigaste vi sett. För bara $ 129,99 är det ett av de lägsta priserna du kan förvänta dig att betala för en bärbar dator av denna typ. Med 4 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme är det en kapabel maskin om du behöver en enhet för skolan eller grundläggande uppgifter hemma.
Visa erbjudande

Mer billiga Chromebook -erbjudanden

Om du inte tror att det är helt rätt enhet för dig har vi ännu fler billiga Chromebook -erbjudanden att bläddra igenom nedan.

Vill du spara lite mer pengar? Du kan kolla in vår mer djupgående titt på alla de bästa Labor Day-försäljningarna under hela dagen. Mer specifikt har vi sidor dedikerade till Labor Day TV -försäljning och de bästa Amazon Labor Day -erbjudandena.

0 Shares