Det vi gillar mest med Realme 3.0

0 Shares

Alla väntar på Realme UI 3.0 till anländer så snart som möjligt på sin smartphone. De beta av ny version som är designad för att integreras med Android 12 lanserades för några veckor sedan, så det förväntas att den gradvis kommer att nå företagets olika enheter. Denna ansiktslyftning kommer laddad med många funktioner och här berättar vi de vi gillar mest.

Anpassa din bakgrund

Alla har svårt att bestämma sig när de ska välja tapet. Med uppdatering av gränssnittet expanderar horisonten i denna mening, eftersom du kan skapa en bild och att enheten gör en mycket attraktiv design genom siluetten.

Personalisering AOD

Alltid på display-läget öppnar dörren till nya anpassningsalternativ som ger din telefon ett unikt utseende.

Ökad prestanda

Dess terminaler kännetecknas inte precis av deras dåliga prestanda, snarare tvärtom. Det kinesiska företagets mobiler har en överdrivet anmärkningsvärd flytbarhet i alla dess aspekter. Men med Realme 3.0 varumärket säkerställer förbättringar i prestanda.

Specifikt, och enligt siffrorna från företaget, kommer batteriets autonomi att öka med 12%. Å andra sidan kommer exekveringshastigheten för de olika applikationerna att öka med 13 %. Medan systemminnesanvändningen kommer att minska med 30 %.

Säkerheten först

Vi har sett hur de olika företagen har lagt en del av sitt arbete på att höja funktioner och säkerhetsåtgärder och hur kunde det vara annorlunda, Realme skulle inte bli mindre.

Telefonhanterare 2.0

I deras mobiler kunde man hitta en funktion känd som Phone Manager, som också har förnyats och har döpts till Telefonhanterare 2.0 . Detta inkluderar nya verktyg för att öka säkerheten när vi gör betalningar från vår smartphone. Applikationer kan också döljas eller blockeras, såväl som ett antispamalternativ.

Vilka enheter når den?

Som vanligt i den här typen av kaos är det normala att uppdateringen lanseras först i ursprungslandet och att den successivt når världens olika hörn. För tillfället på den internationella arenan kommer den enda som kommer att få den vara den ursprungliga Realme GT 5G. Det förväntas att det i slutet av året och under det följande året kommer att börja nå företagets olika telefoner.

0 Shares