Det kommer inte att finnas någon OnePlus 9T, säger läcker | Betrodda recensioner

0 Shares

Alla som håller ut för OnePlus 9T kommer att bli besvikna, enligt en framstående läckare.

Medan en “T” -version av OnePlus årliga flaggskeppstelefon har varit en häftklammer i företagets kalender sedan OnePlus 3T 2016, verkar det som 2021 kommer att bli året då den trenden tar slut. Leaker Max Jambor bröt nyheten i en två-ords-tweet, helt enkelt att skriva “No 9T.”

Ingen anledning gavs, men det finns två möjliga möjligheter – och det kan mycket väl vara en kombination av de två. Den första är den globala chipbristen som fortsätter att härja allt från PS5 -lager till biltillverkning. Just i morse medgav även Apple att det inte var immunt mot denna trend, med varningar om att iPhone 13 och iPad-försäljningen skulle kunna påverkas senare i år.

Den andra möjliga orsaken är att OnePlus ‘T’ -serie är en återgång till en era då företaget bara släppte två telefoner om året – båda flaggskepp. Nu har företaget expanderat till både mellanregister och budgetmarknader med OnePlus Nord 2 respektive Nord N100, du kan med rätta argumentera för att två flaggskeppslanseringar om året helt enkelt var ett fall där OnePlus spred sig för tunt.

Ja, Jambor antydde detta några timmar efter att hans två-ord avslöjade och tillade att “det finns inget behov av en OnePlus 9T i år” i en uppföljningstweet.

“Varför skulle du behöva en 9T? Vad skulle du förvänta dig att den här telefonen skulle göra bättre? ” skrev han och påpekade att det är svårt att förbättra på OnePlus 9: s skärm, 65 W laddning och Snapdragon 888 chipset. ”9T skulle bara vara slöseri med tid. Du har massor av fantastiska OnePlus-produkter som du kan köpa NU! ”

Det är svårt att argumentera med den känslan, men den uppenbara räknaren är att även om allt detta är sant, har det aldrig stoppats OnePlus förut, med T-modellen som bara någonsin erbjuder en inkrementell vinteruppdatering.

Vi har nått ut till OnePlus för att fråga om den här rapporten, men vi förväntar oss inget mer lysande än “ingen kommentar”. Ändå kommer vi att uppdatera den här biten när vi vet det säkert.

0 Shares