Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Det här känns inte som nästa Moto E

Motorolas förvärv har inte gjort underverk för Lenovo som den kinesiska tillverkaren hade förväntat sig. Vad det verkligen har lett till är mycket uppståndelse när det gäller utvecklingen av Motorolas varumärke. Om man ska tro de senaste rapporterna kan Lenovo Vibe C2 (på bilder) ersätta Moto E -serien.

Kommande Moto E -variant

Japp, det låter löjligt absurt. Moto E -serien är känd för sin ikoniska design. Något som stavar klass även för en telefon på entrénivå. Å andra sidan ser Vibe C2 ut som alla andra generiska, billiga Android-handenheter på blocket.

Så varför prövas det nästa Moto E? Eftersom handenhetens modellnummer, XT1021, liknar det som används på befintliga Moto E -modeller.

Läs också: Alla Honor 5C -frågor besvarade – Vanliga frågor, riktmärken och fotogalleri

Detta resonemang känns inte tillräckligt tillräckligt för att dra slutsatsen att detta skulle vara nästa Moto E -modell. Eller förnekar vi? Tja, den senaste Moto G4 och G4 Plus kändes närmare Lenovo Ideology än mot Motorola etik. Vi vet bara inte vad vi kan förvänta oss av nästa Moto E -iteration. En liten birdie berättar för mig att vi får reda på det snart nog.

Lenovo-Vibe-C2-Leak-KK-21

På tal om funktioner och specifikationer har Lenovo Vibe C2 en 5-tums HD-skärm, MT6735P-ingångsnivåprocessor, 1 GB RAM, 8 GB/ 16 GB lagringsalternativ och 2750 mAh batteri. För fotografering finns det en ganska grundläggande 8MP bakre + 5MP kamerakombination.

Via