det här är dess exklusiva (och dyra) samlarobjekt

det här är dess exklusiva (och dyra) samlarobjekt

Pokémon gnuggar axlarna med jetsetet

Baccarat föddes i 1700-talet i staden med samma namn i Lorraine, Frankrike. Han gjorde det på begäran av kung Ludvig XV. Det är för närvarande ett av de viktigaste företagen inom glasindustrin, både för kvaliteten och strukturen på dess verk, och för dess historisk påverkan . Många av hans skapelser kan besökas på Musée Baccarat , där många av de verk som har ställts ut på internationella utställningar visas.

Baccarat x Pokémon är en samling av handgjord glasfigurer som har designats i samarbete med Hiroshi Fujiwara, kreativ chef för Fragment Design. Det är en begränsad och exklusiv upplaga lämpar sig för väldigt få fickor, men det visar än en gång att masskulturen ibland flirtar med högkultur, speciellt i det här fallet, eftersom vi pratar om ett samarbete mellan Pokémon och ett företag som är högst besläktat med den franska adeln.

Det här är Baccarat x Pokémon

Pikachu fragment

Den första av alla bitar är Pikachu Fragment. Det är en polygonal, mycket enkel och ansiktslös figur av franchisens maskot. Den har dimensioner på 30 centimeter på höjden och en vikt på 8,3 kilogram, och dess design har drivits av Hiroshi Fujiwara. Det är bara 25 stycken tillgängliga , så priset för en enhet skjuter upp till hela $25 000. Denna unika design kan endast köpas i en av de Baccaratbutiker , som finns i Tokyo, Paris, New York, London, Hong Kong och Singapore.

Pokémon Pikachu och Pokémon Poké Ball

Å andra sidan finns Pokémon Pikachu, en figur med mer återhållsamma dimensioner och mycket mer detaljer. Den har ett pris på 440 dollar , och kan vara köpt i butik eller beställt på deras hemsida , men för att göra beställningen måste vi fylla i ett kontaktformulär, eftersom de inte tillåter oss att göra en beställning direkt.

I samma samling som föregående stycke är Pokémon Poké Ball. En perfekt kristallkula med en central gyllene linje. Den har ett pris på 410 dollar , och kan även beställas via dess hemsida. Detta är den sista biten i detta samarbete, som har totalt tre delar. Både Poké-Ballen och den lilla kristallen Pikachu kan vara en mycket exklusiv och speciell present till en fullständig älskare av Nintendo-serien. De finns tillgängliga på Baccarats hemsida från 17 november tills lagret räcker.

Relaterade Artiklar

Back to top button