Det här är de bästa Amazon-erbjudandena för Cyber ​​​​Monday 2019

Det här är de bästa Amazon-erbjudandena för Cyber ​​​​Monday 2019

Black Friday har kommit till sitt slut, men det finns fortfarande en dag kvar att njuta av försäljningen innan julen kommer. Det kommer att finnas många butiker som De kommer att genomföra Cyber ​​​​Monday-kampanjenoch en av dem kommer att vara e-handelsjätten amazon.

Egentligen började marknadsföringen av det amerikanska företaget den 20 november och kommer att sluta imorgon, måndagen den 2 december. Detta gör att vi kan fortsätta leta efter det perfekta erbjudandet som gör att vi sparar rejält. Vad ska du köpa?

Amazons Cyber ​​​​Monday har kommit laddad med erbjudanden

Under tre dagar fortsätter Amazon med sina erbjudandenså vi måste fortsätta att uppmärksamma den amerikanska jätten för att få lägsta möjliga erbjudande.

cyber-måndag-rabatter

Det här är ett bra tillfälle att köpa julklappar till ett lägre pris. Dessutom har företaget förlängt perioden på lämna tillbaka till 28 februari. Det här är fantastiska nyheter och är speciellt designat för kampanjen Black Friday och Cyber ​​​​Monday.

Amazon-enhetsförsäljning

Företaget har sina egna enheter som du väl vet, främst bästsäljarna är Amazon Fire TV som kostar 24,99 euro och Alexa-högtalare, som Echo Dot med klocka för 34,99 euro.

IT och mjukvara

I det här avsnittet kommer vi att kunna hitta allt relaterat till operativsystem, proprietär programvara och naturligtvis datorer, bärbara datorer, datorskärmar, hårdvarukomponenter, etc.

Android-Studio-datorer-32-bitar

Det har vi till exempel upp till 25 % rabatt på bärbara speldatorer, stationära datorer och bildskärmar. Om vi ​​istället vill att en bärbar dator ska fungera så kan vi det hitta de bästa rabatterna i detta område.

Förvaringsenheter finns också upp till 60 % billigare på Amazon, vilket gör att du inte behöver vara beroende av en molntjänst. Dessutom kan du köpa en SSD som har sjunkit i pris generellt och förbättra hastigheten på din dator. Har du redan en? Vi rekommenderar Samsung Evo 970 Plus.

Aukey, ett ledande företag inom högkvalitativa, billiga tillbehör, firar också Cyber ​​​​Monday på Amazon och du kan dra nytta av det.

Mobiler och tillbehör

Kanske vill du förnya dina smartphones, eller av en slump har oturen hänt att den har gått sönder just vid denna tidpunkt. Du kan spara med Amazon och dess erbjudanden inom telefoni med ett antal företag.

Smartphone kamera

En av de mest populära i vårt land, Spanien, är Xiaomi. Detta företag har en avdelning för henne ensamAmazon vet hur viktigt det är och hur bra dess enheter säljer.

Samsung å sin sida har också en ledande roll med rabatter på dina smartphones och smartwatches. Till exempel har vi en Samsung Galaxy Watch Active sänks från 249 euro till 189,64 euro. Ett mycket bra erbjudande, eftersom det lämnade oss med mycket goda sensationer Galaxy Watch Active i sin recension.

Realme har sina enheter sänktaså det är ett utmärkt tillfälle att få tag på en av deras modeller som nyligen kommit till Europa.

Många andra företag har också sin rabatt, vi rekommenderar att du tar en titt på allt som har förberetts för att förskottera julklappar under 2019.

TV, hemmabio och film, vad kan vi köpa?

Amazon har också sänkt tv-delen, där vi hittar upp till 25 % rabatt i varumärken som Hisense, LG, Philips, Samsung, Sharp, Sony eller TCL.

The-Frame-2019-tv-Samsung

Om det vi däremot vill är att njuta av ljudet har elektronisk handel satt en 40% rabatt på elektroniska produkter såsom hörlurar, högtalare, radioapparater, batterier och mycket mer. Apple-företaget har också en avsnitt med dina erbjudanden vilket kan vara intressant.

Det här är de saftigaste erbjudandena från Amazon för denna Cyber ​​​​Monday, säkert i ett av avsnitten kan du hitta en produkt som är av intresse för dig och spara.

Men vi kan inte låta oss styras enbart av vad företag säger eftersom det nu för tiden finns många lögner. Det är därför vi lämnar dig en Julhandelsguide. Du kan också titta på videon som vi lämnar till dig nedan med tipsen som vi Techdroy-redaktörer använder. Spara pengar klokt och låt dig inte luras!

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.

Relaterade Artiklar

Back to top button