Det här är de 5 produkterna som Google lanserar den 4 oktober 2017

0 Shares

Vi var medvetna om att Google kommer att lansera sina kommande smartphones, Pixel 2 och Pixel 2XL, och några fler produkter vid det kommande Google-evenemanget den 4 oktober. Men nu, tack vare Droid Life, har vi en bättre uppfattning om vad som kommer och hur de nya Google-enheterna skulle se ut. (हिंदी में पढ़ें)

Google kommer att ta in totalt 5 nya produkter vid sitt event den 4 oktober – Google Pixel 2, Pixel 2 XL, Google Home Mini, det nya Daydream VR-headsetet och Pixelbook (en ny 2-i-1).

Här är vad du kan förvänta dig av Googles 4 oktober-evenemang.

Läs också: Google Tez UPI Payment App lanserad – Granskning, funktioner och erbjudanden

Google Pixel 2

Brummet från Googles Pixel 2 kommer äntligen att vilas i det kommande lanseringsevenemanget. Efter Samsung Galaxy Note 8, iPhone X och LG V30 har folk väntat ivrigt på Googles flaggskepp 2017 – Pixel 2.

Pixel 2 kommer att efterträda företagets Pixel-smartphone förra året, kommer att drivas av Snapdragon 835-processor och kommer att köra Googles senaste operativsystem, Android Oreo, ur lådan. Om det finns något att läcka renderar kommer det inte att finnas två kameror på baksidan i år.

Vad säger den senaste läckan? Telefonen är utvecklad av HTC och kommer att finnas i tre färger – ganska blå, klart vit och bara svart. Google kan prissätta produkten till $ 650 (ungefär 45 000 INR) eller 128 GB för $ 750 (ungefär 50 000 INR).

Läs också: HTC Made Google Pixel 2 prickad med Android 8.0.1

Google Pixel 2XL

Detta är den andra enheten som Google har arbetat med ett tag, och det är i grunden den stora versionen av Pixel 2. Pixel 2 XL kommer sannolikt att innehålla en 5,5-tums OLED-skärm på framsidan med synligt tunna ramar på sidan. Telefonen kan också använda LG V30: s 18: 9 displaypanel.

Vad säger den senaste läckan? Pixel 2XL kommer att finnas i två färger – ‘svartvita’ och ‘bara svarta’ varianter och kan prissättas till $ 850 (ungefär 55 000 INR) eller $ 950 (ungefär 60 000 INR) för 64 GB respektive 128 GB-variant. Till skillnad från Pixel 2 tillverkas dock Pixel 2XL av LG.

Google Home Mini

Lanseringsevenemanget kan hämta hem Googles söta lilla Home Mini röstassistentenhet. Enheten laddas med Googles Voice Assistant-funktioner och kan ha en liten inbyggd högtalare och ansluta till dina högtalare via Bluetooth eller via en ljudkabel.

Det här ser ut som ett motdrag till Amazon Echo-punkt.

Vad säger den senaste läckan? Google Home Mini kostar sannolikt bara 50 $ (ungefär 3500 INR), samma som Echo Dot.

Google Pixelbook

Pixelbook kommer att bli Googles första Pixel moniker Chromebook-bärbar dator. Den bärbara datorn är också Googles första bärbara dator-surfplatta som körs på Linux-baserade Chrome OS. Du kan också använda den bärbara datorn med tryck- och lutningskänslig penna, som kommer med Pixelbook.

Och om rykten är sanna kan Google Pixelbook se dagens ljus samma dag som Google Pixel kommer att lanseras.

Vad säger den senaste läckan? Googles Pixelbook kommer i silver, tillsammans med 128 GB, 256 GB och 512 GB lagringsalternativ. Priserna kan börja från $ 1 199 (ungefär till Rs 78000) och kan gå upp till $ 1,749 (ungefär till Rs 12,0000) för den högre varianten.

Google Daydream View

För alla VR-älskare kan Google introducera sin nästa generation Virtual Reality-headset, kallad Google Daydream View, den 4 oktober (det fristående VR-headsetet kommer inte i år?). Den nya VR kommer att gela med de flesta Android-telefoner och kommer att kunna skapa mer realistiska bilder, ljud och andra känslor som placerar en användares fysiska närvaro i en virtuell miljö.

Vad säger den senaste läckan? Läckage av Googles nya Daydream View föreslår att VR-headsetet kommer att finnas tillgängligt i grå och rosa tygfärgvariant och Google kan prissätta det var som helst runt $ 100 (ungefär 6500 INR).

Läs också: Google ARCore SDK för Augmented Reality-appar tillkännagivna

Det är praktiskt taget allt Google kommer att lansera den 4 oktober 2017

Det här är de 5 saker som Google kommer att lägga fram den 4 oktober. Det finns fortfarande flera okända, och vi är särskilt glada att veta hur de nya Pixel-enheterna skulle se ut på framsidan och vad deras exakta dimensioner skulle vara (trots allt design och bygg var den viktigaste punkten förra året). Vi kommer dock inte behöva vänta mycket längre för att ta reda på det.

0 Shares