Det här är allt vi hittills vet om den förväntade OnePlus 7

0 Shares

OnePlus 7: möjliga funktioner

Pete Lau, VD för OnePlus, tillkännager idag datum för evenemanget där din nya OnePlus 7 * kommer att vara klädd i längd. Det är en öppen hemlighet att det här kommer att vara den tillkännagivna telefonen, en smartphone som man som sagt trodde att det skulle vara inget annat än en vitaminiserad version av OnePlus 6T med införandet av 5G-stöd i sin lista över specifikationer.

Så småningom har detaljerna i terminalen läckt ut och de har bekräftat att vi hade ganska fel: telefonen kommer att vara en modell med sin egen enhet och det kommer att vara värt att titta på den. Bland annat detaljer för skärmen, en “ny panel” där de har arbetat länge (och investerat en hel del pengar) och som Lau själv försäkrar att han kommer att erbjuda “Bästa upplevelsen” med en skärm av världen. Ja, han är dess VD och det förväntas att han säger något sådant, men det upphör inte att fascinera oss. “Komplett ny teknik” skärm som endast kommer att vara tillgänglig för detta flaggskepp.

För resten sägs det att det kommer att finnas tre versioner: den “vanliga” OnePlus 7, den One Plus 7 Pro och OnePlus 7 Pro 5G. Dessa två sista kommer att ha en 6,7-tums QHD + böjd skärm (3120 x 1440 pixlar), 19,5: 9-format och en 90 Hz uppdatering, förutom att inkludera en fingeravtrycksläsare integrerad i skärmen. En Qualcomm Snapdragon 855-processor skulle ha ansvaret för att ge dem liv, tillsammans med 6, 8 eller 12 GB RAMberoende på konfiguration och 128 eller 256 Gb internt UFS 3.0-lagringsutrymme.

Telefonerna kommer att montera ett 4000 mAh batteri med 30W Warp Charge snabbladdning, stereohögtalare och deras fotografiska display har en sensortrio 48 MP, 8 MP (tele och 3x zoom) och 16 MP (vidvinkel). På framsidan hittar vi, enligt läckor, en 16 MP kamera och 2.0 bländare.

OnePlus 6T

Och vad sägs om OnePlus 7? Denna modell delar också med sina Pro-syskon Snapdragon 855-processor och RAM- och lagringskonfigurationer, men det förväntas erbjuda en något mindre skärm (Vi pratar om 6,4 tum Full HD + (2340 x 1080)) och utan den flashiga 90Hz-uppdateringen. På kameranivå minskar det också prestanda och satsar på det typiska kombination av två sensorer 48 och 5 MP.

Batteriet är också något kortare, även om vi fortfarande pratar om intressanta siffror: 3700 mAh med snabb laddning, i detta fall 20W. Naturligtvis utan att nämna trådlös laddning, åtminstone för tillfället.

Lanseringen kommer också att prata om Bullets Wireless 2, den andra generationen av varumärkets trådlösa hörlurar, som kan komma som en gåva med OnePlus 7.

OnePlus 7-pris?

Det som oroar sig mest är att känna till priser av telefonen. Våra kollegor från Movilzona har redan pratat om hur OnePlus-telefoner har tappat sin flaggskeppsmördareidentitet på grund av den progressiva prishöjningen som deras telefon har lidit. OnePlus 7 kunde höja sitt pris igen, just på grund av införlivandet av den nya och mystiska skärmen, som har alla oss mycket intresserade.

Låt oss se om vi snart bekräftar (eller inte) denna rädsla och lämnar tvivel.

* OnePlus 7 presentationsdatum

Som vi nämnde offentliggjordes slutligen smarttelefonens presentationsdatum. Nya OnePlus 7 släpps officiellt nästa 14 maj vid ett evenemang som hölls samtidigt i London, New York och Bangalore.

0 Shares