Det första paketet med The Sims 4 år 2021 blir … Paranormal Phenomena

0 Shares

The Sims 4: Paranormal Phenomena

Du vet redan att de många utvidgningarna i The Sims inte känner några gränser. Under åren och versioner av huvudspelet, EA, dess utvecklare, har bara lagt mer och mer till ett enormt utbud av alternativ för att ge ännu mer liv till detta berömda spel.

Och är det om du redan har The Sims 4 att spendera tillräckligt med timmar tack vare dess förpackningar, tillägg och tillbehör, multipliceras möjligheterna och lägger till fler distraktioner och aktiviteter att leka med. Det är precis vad som kommer att hända med “Paranormal Phenomena”, det senaste tillbehörspaketet som tillkännagavs som tar oss till skärmen en hel värld av spöklika spöken, spöken och konstiga händelser av alla slag.

The Sims 4 - Paranormal Phenomena

För att hantera den nya situationen introduceras en ny karaktär, Claude René Duplantier Guidry, a anda det hjälper dig hantera spöken de låter dig inte vila på natten. Du kan organisera séanser för att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter i andlig medling och till och med acceptera frilansande paranormala utredningsjobb för att hjälpa andra simmar att uppleva störande fenomen (och tjäna naturligtvis en lön).

Ett ganska trevligt förslag som vi redan hade en första flört med ett extra tillbehörspaket lanserat tidigare, The Sims 4 – läskiga grejer, där du kunde förvandla ditt hus med en spöklik dekoration, klä dig på och sminka dig, men där det inte fanns lika mycket interaktion eller aktiva tillägg som de du nu kan njuta av i Paranormal Phenomena.

För att ge dig en bättre uppfattning om hur det ser ut lämnar vi dig nedan med den officiella trailern:

Lansering och krav på expansion

EA har meddelat att “The Sims 4 Paranormal Phenomena Stuff Pack” kommer att finnas tillgängligt från 26 samma månad Januari, vilket är det första tillskottet till spelet i det nya året 2021. Du kommer att ha det till hands på Origin (för Mac och PC), Steam, Xbox One och PlayStation 4, för nu.

Tänk på att för att kunna njuta av det här paketet är det nödvändigt att ha The Sims 4 (säljs separat) med alla dess uppdateringar.

* Obs: länken till Amazon som visas i den här artikeln är en del av vårt avtal med dess affiliate-program och kan rapportera en liten provision för försäljningen (utan att detta påverkar det pris du betalar). Ändå har beslutet att publicera och lägga till det tagits, som alltid, fritt och under redaktionella kriterier, utan att ta hand om förfrågningar från de inblandade varumärkena.

0 Shares