Det finns ett lömskt sÀtt att Àndra ordningen pÄ bilder i en Instagram-karusell

0 Shares

@later.com

Vi Àlskar ett hack. Kommentera om du var idag Är gammal nÀr du lÀrde dig den hÀr. #instagramhacks

♬ Wii – Mii Channel – Super Guitar Bros

Fotokaruseller pÄ Instagram Àr förmodligen en av fotodelningsappens bÀsta funktioner. I likhet med verkliga fotoalbum berÀttar Instagram-karuseller en historia som ett enda foto eller video inte kan skildra. Om du har fastnat och svamlat pÄ ordningen pÄ dina karusellbilder i vad som kÀnns som timmar i strÀck innan du postar (skyldig), har Instagram en lömsk fix som Àndrar ordningen pÄ bilderna i en karusell efter att den har lagts upp, sÄ ditt beslut vann Det kÀnns inte sÄ permanent, och du behöver inte lÀgga upp det hela igen. I likhet med hur du kan ta bort bilder i en Instagram-karusell kan du ocksÄ ordna om dem med samma metod, plus nÄgra ytterligare steg. TikTok-kontot @Later.com stÀllde in oss pÄ hacket, och nÀr du vÀl fÄtt klÀm pÄ det kommer du att lÄsa upp en vÀrld av frihet som du aldrig visste kunde existera.

Hur man Àndrar ordningen pÄ en Instagram-fotokarusell efter inlÀgg

  1. Tryck pÄ de tre prickarna i det övre högra hörnet av din upplagda karusell.
  2. BestÀm vilken bild du vill ha som omslagsbild och ta bort alla foton före den genom att trycka pÄ papperskorgen i det övre vÀnstra hörnet av fotot. (Oroa dig inte, dina bilder kan ÄterstÀllas). Din karusell mÄste ha minst tvÄ bilder i sig hela tiden, sÄ var noga med att inte radera för mÄnga.
  3. NÀr du har sparat inlÀgget trycker du pÄ de tre prickarna i det övre högra hörnet av din Instagram-profil. Navigera sedan till InstÀllningar, sedan till Konto och sedan till Nyligen borttaget.
  4. Tryck pÄ och ÄterstÀll dina foton i den ordning du vill att de ska visas i din karusell, eftersom varje foto kommer att ÄterstÀllas till slutet av karusellen.

Detta markerar bara en av mÄnga nya funktioner som Instagram har rullat ut under de senaste mÄnaderna, och det kommer fler (som en valfri ÄtergÄng till ett kronologiskt flöde). För nu, njut av skönheten i att Àndra ordningen pÄ din Instagram-karusells bilder medan det varar.

0 Shares