Det finns ett lömskt sätt att ändra ordningen på bilder i en Instagram-karusell

@later.com

Vi älskar ett hack. Kommentera om du var idag år gammal när du lärde dig den här. #instagramhacks

♬ Wii – Mii Channel – Super Guitar Bros

Fotokaruseller på Instagram är förmodligen en av fotodelningsappens bästa funktioner. I likhet med verkliga fotoalbum berättar Instagram-karuseller en historia som ett enda foto eller video inte kan skildra. Om du har fastnat och svamlat på ordningen på dina karusellbilder i vad som känns som timmar i sträck innan du postar (skyldig), har Instagram en lömsk fix som ändrar ordningen på bilderna i en karusell efter att den har lagts upp, så ditt beslut vann Det känns inte så permanent, och du behöver inte lägga upp det hela igen. I likhet med hur du kan ta bort bilder i en Instagram-karusell kan du också ordna om dem med samma metod, plus några ytterligare steg. TikTok-kontot @Later.com ställde in oss på hacket, och när du väl fått kläm på det kommer du att låsa upp en värld av frihet som du aldrig visste kunde existera.

Hur man ändrar ordningen på en Instagram-fotokarusell efter inlägg

  1. Tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet av din upplagda karusell.
  2. Bestäm vilken bild du vill ha som omslagsbild och ta bort alla foton före den genom att trycka på papperskorgen i det övre vänstra hörnet av fotot. (Oroa dig inte, dina bilder kan återställas). Din karusell måste ha minst två bilder i sig hela tiden, så var noga med att inte radera för många.
  3. När du har sparat inlägget trycker du på de tre prickarna i det övre högra hörnet av din Instagram-profil. Navigera sedan till Inställningar, sedan till Konto och sedan till Nyligen borttaget.
  4. Tryck på och återställ dina foton i den ordning du vill att de ska visas i din karusell, eftersom varje foto kommer att återställas till slutet av karusellen.

Detta markerar bara en av många nya funktioner som Instagram har rullat ut under de senaste månaderna, och det kommer fler (som en valfri återgång till ett kronologiskt flöde). För nu, njut av skönheten i att ändra ordningen på din Instagram-karusells bilder medan det varar.

Relaterade Artiklar

Back to top button