Det bästa PC-bordet med elmotor och justerbar höjd

0 Shares

På marknaden kan du hitta många bord som har justerbar höjd, men många av dem innebär en manuell justering, det vill säga att du skulle behöva ta bort allt du har ovanpå för att flytta några stopp och på så sätt ändra deras höjd. I den här artikeln kommer vi tvärtom att prata om bord som har en elmotor som kommer att göra allt arbete, så att du inte ens behöver ta bort det du har ovanpå för att ändra deras höjd.

Bästa PC-bordet med elmotor och justerbar höjd

Vad vill du ha ett bord med justerbar höjd till?

Oavsett om du är en gamer eller en person som jobbar hemma kan det få skadliga konsekvenser för din hälsa att spendera många timmar framför datorn – oavsett hur mycket du går upp då och då och har en ergonomisk stol; Men naturligtvis är vi alla medvetna om de skyldigheter vi har och “vi måste följa.” Att ha ett höj- och sänkbart bord kan hjälpa dig att hantera dessa problem, eftersom du vid en viss tidpunkt kan höja det för att bokstavligen kunna arbeta eller spela stående.

Mesa de altura justerbar

Detta kan ge stor avlastning för din rygg, ben och till och med armar, eftersom det gör att du kan vara i en position som kan ha många fördelar för din hälsa, även om det är mer tröttsamt att stå än att sitta. Uppenbarligen säger vi inte till dig att du måste använda datorn stående, men när du är trött på att sitta, kan det vara en mycket bekväm lättnad.

Utöver detta, om du använder PC-bordet för mer än att leka eller arbeta, kan det användas för att göra möten eller presentationer på ett bekvämare sätt, eller helt enkelt för att luta dig tillbaka i stolen och njuta av en film med en mer bekväm höjd. .

Att tänka på när du använder dessa tabeller

När du bestämmer dig för ett justerbart höjdbord finns det några saker som du bör ta hänsyn till, och den viktigaste av dem är utan tvekan längden och placeringen av kablarna. Tänk på att ett bord som en generell regel är cirka 70 centimeter högt i sitt lägsta läge men dessa bord låter dig justera dess höjd upp till mer än 120 cm i vissa fall. Med andra ord, vid montering av PC och bildskärmar måste vi ha ca 50 cm till övers i kablarna så att det inte kopplas ur eller träffar vid höjning av bordet.

Den andra hänsynen du måste ha är att bordet måste ha ett anti-kollisionssäkerhetssystem; Med detta vill vi berätta att om t.ex. när du sänker bordet krockar med stolens armstöd, försök inte gå ner och vi hamnar i en olycka, utan kan upptäcka detta och sluta gå ner.

Anti colisión

Slutligen finns det en tredje hänsyn att ta hänsyn till och det är att man måste vara försiktig med den maxvikt som bordet tål enligt tillverkarens specifikationer. Man måste komma ihåg att vi i det här fallet inte talar om ett konventionellt bord med dess motstånd, utan att vi har en motor i våra händer som måste höja vikten på själva bordet och allt vi har på det, så det är en parameter som du måste vara mycket uppmärksam på.

Det bästa bordet med justerbar höjd

Nedan har vi valt ut vad vi anser vara de bästa höj- och sänkbara borden som du kan köpa just nu, alltid med hänsyn till allt som vi har nämnt ovan. Vi letar efter modeller av bra kvalitet, robusta och med stor motståndskraft eftersom de, som ni ser, innebär en betydande penninginvestering i vissa fall, åtminstone jämfört med ett normalt bord.

ThunderX3 ED7, det bästa höjdjusterbara bordet för PC-spel

ThunderX3 ED7

Detta ThunderX3-bord är speciellt designat för att hysa en speldator, och i själva verket är det i princip samma bord som dess ED3-modell men med justerbar höjd. Därför har vi en bräda på 140 x 60 cm med flera alternativ för spelare, som dess 3 mm tjocka musmattastruktur för att underlätta musens glidning, eller dess stänkbeständiga finish. Den har en drinkhållare, två hål i bordet för att kanalisera kablar och ett bakstöd för att kunna lägga de där 50 cm extra som det är lämpligt att ha i kablarna till när vi höjer bordet.

Detta bord har en minimihöjd på 73 cm och max 123 cm, och har en kapacitet att lyfta upp till max 50 kg, manipulerat med hjälp av en knapppanel placerad på framsidan.

Flexispot EC1, det enklaste bordet att använda

Flexispot EC1

I det här fallet står vi inför ett enkelt bord med en 100 x 60 centimeters skiva som tål upp till 70 kg vikt enligt tillverkaren. Dessutom stoltserar den med att monteringen är väldigt enkel och att bordet klarar att gå från sitt lägsta läge (71 cm) till det högsta (121 cm) på bara 10 sekunder och avge maximalt 50 dBA ljud.

Det bästa med det här bordet är dess enkla montering och användning, eftersom det bara har två knappar, en för att sänka höjden och den andra för att höja den.

Houssem, med LCD-skärm som visar exakt höjd

Housesem

Detta bord har en bräda på 140 x 60 centimeter och tål upp till 80 kg vikt. Den har ett bekvämt kontrollcenter på höger sida där vi har en knapp för att höja och en annan för att sänka höjden, med fyra andra knappar för att spara höjdprofiler i minnet och en LCD-skärm som visar oss den exakta höjden när vi har tabell.

I det här fallet har bordet mått på 69 centimeter i sitt lägsta läge och 115 centimeter i sitt högsta.

Fenge, elegant bord med 4 programmerbara profiler

Fenge

Om du är orolig för att PC-bordet inte stämmer överens med estetiken i rummet där du ska placera det, är detta ett av de mest eleganta borden med justerbar höjd som du kommer att hitta, tack vare dess trä och svarta finish. Detta bord har en 110 x 60 cm bordsskiva och kan ändra sin höjd från 73 cm i sitt lägsta läge till 123,5 cm i sitt högsta läge.

Det är ett mycket stabilt och rejält bord som kan bära upp till 80 kg vikt och som låter dig ändra höjden med en panel fram till höger som dessutom låter dig spara upp till fyra höjdprofiler i dess interna minne .

Deskfit DF300, den mest motståndskraftiga

Deskfit DF300

Detta bord, som du kan se på bilden, saknar en bordsskiva och det finns faktiskt många bord som säljs så här så att användaren kan välja den bordsskiva de föredrar separat (enligt tillverkaren är den kompatibel med nästan vilken bordsskiva som helst alltid och när den matchar måtten (105-200 cm lång och 65-100 cm bred)). Ramen är tillverkad av stål och har stor stabilitet som gör att den kan hålla upp till 80 kg vikt samtidigt som bordet kan ändra sin höjd från 73 cm i sitt lägsta läge till 123 cm i det högsta.

Den har en kontrollkonsol med pekknappar och upplyst med lysdioder för att ändra dess höjd, som visas på displayen, och den har även tre minnesprofiler att spara.

0 Shares