Det Àr vÀldigt enkelt att spela de bÀsta Telegram-minispelen frÄn min mobiltelefon!

0 Shares

Telegram-applikationen lanserades som en ersÀttning för textmeddelanden och har blivit en av applikationerna huvudtÀvling WhatsApp, idag överraskar det oss igen med nya verktyg och funktioner som gör att vi kan ha kul och ha det bra.

I sig Àr detta en av de mest kompletta applikationerna eftersom det lÄter dig skicka meddelanden, ringa samtal, videosamtal, dela filer, oavsett om det Àr dokument eller multimedia, du kan ladda ner och skicka klistermÀrken bland annat, vilket vi diskuterar i andra i artiklar , idag kommer vi att prata om dess funktioner för ÀndamÄlet spela med andra anvÀndare eller individuellt.

Vilka Àr kraven för att spela Telegram?

För att ha kul pÄ Telegram Àr det första du behöver göra att ladda ner och installera den hÀr appen frÄn Play Butik pÄ din mobila enhet, som tur Àr Àr det en gratis och kompatibel app för bÄde Android- och iOS-enheter. NÀr du har laddat ner och installerat öppnar du helt enkelt appen och skapar en profil med sÀkerhets- och sekretessinstÀllningar som du vill.

Hur spelar man Telegram frÄn chatten?

Det finns ett stort utbud av bots pÄ Telegram som förenklar vÄra liv, i det hÀr fallet kommer vi att nÀmna @gamebot och @gamee bots, med vilka vi kommer att ha ett stort antal spel till vÄrt förfogande för att kunna spela ensamma eller med vÀnner. SÄ hÀr gör du:

 1. Öppna Telegram-appen pĂ„ din mobila enhet.
 2. Du mÄste leta efter en konversation med en vÀn och skriva i den en gÄng @gamebot eller @gamee.
 3. Du kommer att göra det nu kommer att visa en lista med olika spel.
 4. TillrÀckligt vÀlj en av dem och skicka den.
 5. Efter att ha skickat, tryck bara pÄ «Spela»Följt av namnet pÄ spelet.
 6. Klart, efter att ha laddat spelet kan du spela ensam eller i sÀllskap.

Hur spelar man med en grupp vÀnner pÄ Telegram?

 1. Öppna Telegram-appen pĂ„ din mobiltelefon.
 2. VÀl inne mÄste du gÄ till sökfÀltet och skriva @gamee. Du vÀljer det.
 3. Redan i pressen i chatten “Början” och spellistan kommer att visas omedelbart.
 4. VĂ€lj bara en av dem och markera sedan var det stĂ„r “Roligt med vĂ€nner.”
 5. En lista över senaste chattar kommer att visas, bÄde individuella och grupp, du mÄste vÀlja gruppen dina vÀnner Àr i och det Àr allt.
 6. Tryck bara pÄ «Spela»För att spela sekventiellt.

Förutom att turas om finns det Ă€ven spel som Werewolf, som lĂ€ggs till som medlem i gruppen dĂ€r du och dina vĂ€nner Ă€r. För att uppnĂ„ detta, gĂ„ helt enkelt till gruppens profil och tryck pĂ„ alternativet som heter “LĂ€gg till medlem” och ange sedan botnamnet, som i det hĂ€r exemplet skulle vara @varulv. Sedan Ă€r det bara att njuta av spelet.

Vilka Àr de bÀsta Telegram-spelen?

Inte nog med att botsarna som nÀmns ovan existerar, sanningen i Telegram-universumet finns i mÄnga olika som vi ska försöka nÀmna nedan.

Gamee

Det Àr en av de mest anvÀnda botarna pÄ Telegram för att vara bra olika spel till ditt förfogandeFrÄn sportspel till skicklighet och till och med trÀning av vÄr intelligens, nÄgra av spelen vi kan hitta Àr bland annat Karate Kido, Robot Rise, Moto FX, Mr Muscle, Kung Fu Inc..

Gamebot

Öst erbjuder oss tre olika spelsom vi kan njuta av ensamma eller i sĂ€llskap Ă€r: Macth Battle, Corsairs och Lumber Jack.

Quizarium

Ett spel relaterat till stÀlla triviala frÄgor Tack vare vilket vi kan visa vÄra kunskaper och kontakter Àr det nödvÀndigt att skapa en grupp för att kunna anvÀnda denna bot.

Hörn

Som det stÄr i dess namn tillÄter denna bot oss spela en av de mest kÀnda hobbyerna historia. Den hÀr boten innehÄller en galgteckning och mellanslag för att placera bokstÀver sÄ att du kan spela var som helst.

Pokerbot

Detta Àr en bot tillÀgnad dem som Àlskar den spela pokerkort. Det Àr nödvÀndigt att lÀgga till det som en vÀn i Telegram-gruppen för att det ska fungera.

En bot

Detta Àr en av de mest Àlskade för med honom Àr det möjligt spela en, med vÀnner och ha det bra med dem.

0 Shares