Det är väldigt enkelt att spela de bästa Telegram-minispelen från min mobiltelefon!

Telegram-applikationen lanserades som en ersättning för textmeddelanden och har blivit en av applikationerna huvudtävling WhatsApp, idag överraskar det oss igen med nya verktyg och funktioner som gör att vi kan ha kul och ha det bra.

I sig är detta en av de mest kompletta applikationerna eftersom det låter dig skicka meddelanden, ringa samtal, videosamtal, dela filer, oavsett om det är dokument eller multimedia, du kan ladda ner och skicka klistermärken bland annat, vilket vi diskuterar i andra i artiklar , idag kommer vi att prata om dess funktioner för ändamålet spela med andra användare eller individuellt.

Vilka är kraven för att spela Telegram?

För att ha kul på Telegram är det första du behöver göra att ladda ner och installera den här appen från Play Butik på din mobila enhet, som tur är är det en gratis och kompatibel app för både Android- och iOS-enheter. När du har laddat ner och installerat öppnar du helt enkelt appen och skapar en profil med säkerhets- och sekretessinställningar som du vill.

Hur spelar man Telegram från chatten?

Det finns ett stort utbud av bots på Telegram som förenklar våra liv, i det här fallet kommer vi att nämna @gamebot och @gamee bots, med vilka vi kommer att ha ett stort antal spel till vårt förfogande för att kunna spela ensamma eller med vänner. Så här gör du:

 1. Öppna Telegram-appen på din mobila enhet.
 2. Du måste leta efter en konversation med en vän och skriva i den en gång @gamebot eller @gamee.
 3. Du kommer att göra det nu kommer att visa en lista med olika spel.
 4. Tillräckligt välj en av dem och skicka den.
 5. Efter att ha skickat, tryck bara på «Spela»Följt av namnet på spelet.
 6. Klart, efter att ha laddat spelet kan du spela ensam eller i sällskap.

Hur spelar man med en grupp vänner på Telegram?

 1. Öppna Telegram-appen på din mobiltelefon.
 2. Väl inne måste du gå till sökfältet och skriva @gamee. Du väljer det.
 3. Redan i pressen i chatten “Början” och spellistan kommer att visas omedelbart.
 4. Välj bara en av dem och markera sedan var det står “Roligt med vänner.”
 5. En lista över senaste chattar kommer att visas, både individuella och grupp, du måste välja gruppen dina vänner är i och det är allt.
 6. Tryck bara på «Spela»För att spela sekventiellt.

Förutom att turas om finns det även spel som Werewolf, som läggs till som medlem i gruppen där du och dina vänner är. För att uppnå detta, gå helt enkelt till gruppens profil och tryck på alternativet som heter “Lägg till medlem” och ange sedan botnamnet, som i det här exemplet skulle vara @varulv. Sedan är det bara att njuta av spelet.

Vilka är de bästa Telegram-spelen?

Inte nog med att botsarna som nämns ovan existerar, sanningen i Telegram-universumet finns i många olika som vi ska försöka nämna nedan.

Gamee

Det är en av de mest använda botarna på Telegram för att vara bra olika spel till ditt förfogandeFrån sportspel till skicklighet och till och med träning av vår intelligens, några av spelen vi kan hitta är bland annat Karate Kido, Robot Rise, Moto FX, Mr Muscle, Kung Fu Inc..

Gamebot

Öst erbjuder oss tre olika spelsom vi kan njuta av ensamma eller i sällskap är: Macth Battle, Corsairs och Lumber Jack.

Quizarium

Ett spel relaterat till ställa triviala frågor Tack vare vilket vi kan visa våra kunskaper och kontakter är det nödvändigt att skapa en grupp för att kunna använda denna bot.

Hörn

Som det står i dess namn tillåter denna bot oss spela en av de mest kända hobbyerna historia. Den här boten innehåller en galgteckning och mellanslag för att placera bokstäver så att du kan spela var som helst.

Pokerbot

Detta är en bot tillägnad dem som älskar den spela pokerkort. Det är nödvändigt att lägga till det som en vän i Telegram-gruppen för att det ska fungera.

En bot

Detta är en av de mest älskade för med honom är det möjligt spela en, med vänner och ha det bra med dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button