Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Det är officiellt, Wonder Woman 1984 i teatrar och HBO Max samma dag

Wonder Woman 1984 släpps på teatrar och online samma dag

Wonder Woman 1984

Många månader har gått sedan den första förändringen i lanseringsdatumet för Wonder Woman 1984 och sedan dess har alla hjältens fans väntat på att veta när det äntligen skulle hända. Nåväl, nu kan vi säga att vi redan vet när Wonder Woman-uppföljaren kommer att släppas officiellt.

Nästa dag 25 december du kommer att kunna se i biografer som inte är stängda av COVID-19 Wonder Woman-premiär 1984. Naturligtvis är detta inte det bästa av alla eller det viktigaste av tillkännagivandet från Warner Bros. Det som verkligen är slående är att samma dag kan den också ses på HBO Max.

Trots att studion alltid hade vägrat möjligheten till en samtidig premiär, verkar det som om de till slut har varit tvungna att backa och förlita sig på deras nämnda onlineplattform för att kunna föra premiären till ett större antal människor, särskilt för dem som inte kommer att ha möjlighet att gå till en biograf eftersom det kommer att stängas eller helt enkelt av rädsla och försiktighet.

Naturligtvis, även om nyheterna är superviktiga, måste det också sägas att det finns en liten nackdel och det är att HBO Max inte är tillgängligt i alla delar av världen. Till exempel här i Spanien är tjänsten inte aktiv. Vi har andra plattformar från HBO själv, men det är okänt om de kommer att dra nytta av dem för att nå ett större antal tittare.

Det finns inget annat alternativ

Att premiärera Wonder Woman 1984 i var och en av biograferna runt om i världen där det kan göras och på en online-plattform för dem som inte är bekväma med idén att besöka en biograf, trots de säkerhetsåtgärder som vidtagits, är det inte bara rätt beslut om inte det enda.

Det är sant att här är den stora överraskningen att det inte kommer att finnas några skillnader när det gäller datum som förväntat, men att du bestämmer vad du bestämmer dig samma dag du kommer att kunna se det. Och ja, många kanske redan räknar med det på inkomstnivå blir det ingen framgång, men det är något som Warner Bros redan har antagit.

I slutändan, vad de än gjorde, skulle inget förändra hur kaotisk 2020 har visat sig vara i alla avseenden. Därför är det bättre att sluta förlänga situationen och avsluta den med premiären. Samma sak överraskar oss och trots en minskning av kassan fortsätter den att göra siffror som inte gör det till ett stort ekonomiskt misslyckande.

Vi får se vad som händer, för den 25 december är precis där. Och framför allt kommer vi också att se vad de gör i de länder där HBO Max inte är tillgängligt. Förhoppningsvis missar de inte möjligheten att rehabilitera användare av andra HBO-plattformar, varken mot en extra kostnad eller med fördelen att växa nya användare.