Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Det är första dagen i skolan

…av vad som förhoppningsvis blir min sista termin på NC State, är det inte så att jag inte har haft en underbar tid de senaste 3,5 åren…vänta, det har jag inte 🙂 Oroa dig inte (jag tvivlar på att du tappar sömn över det) men mitt tjafs om utbildning kommer, jag väntar bara till slutet för att se om något magiskt händer under de kommande veckorna som skulle ha gjort det värt mödan och inte få mig att vilja ägna en stor del av mitt liv till att förändra hur systemet fungerar…här är att hoppas.

CES var kul, CES var fantastiskt, inte bara för att det fanns en handfull intressanta prylar att titta på, utan för att det påminde mig om den gamla Comdex underbara dagar. De 129 000 personer som deltog, de extremt långa promenaderna från Norra hallen till södra hallen och tillbaka (och de var långa), mötesblocken på 30 minuter som började kl. eller middag en viss dag, spendera två dagar i Vegas och känna att du har åldrats 15 år i slutet av den två dagar långa “veckan” … tro det eller ej, det är en känsla som jag har missat. De senaste Comdexerna har varit fruktansvärda, men på CES kände jag mig hemma; kalla mig masochistisk.

Eftersom jag var så bunden på CES kunde jag inte kolla kommentarerna till min senaste blogguppdatering, men till min förvåning var det ingen som påpekade det faktum att jag stavade “löjligt” – två gånger. Vinney påpekade det faktiskt för mig i telefon ikväll, jag blev chockad; Jag sparkar alltid på mig själv när jag får ett mejl om ett ord jag stavat fel och jag gör det tillräckligt för att inte bli förvånad, men av någon anledning blev jag det. Jag vet, slumpmässigt babbla 🙂

Jag hoppas att ni alla har njutit av CES (och inte så CES) täckningen, jag postade precis Dereks slutsats av dagarna där. Teamet jag tog med till CES bestod av Andrew, Derek, Kris och Wesley och laget gjorde det fantastiskt om jag får säga det själv. Jag gav teamet uppgiften att täcka hela CES-mässan under den första dagen, en oöverträffad prestation om jag någonsin sett en som de faktiskt täckte showen under den första dagen. Den andra dagen vi var där torkades vi och vi städade lite men för det mesta täcktes hela showen på 1 dag. Bra jobbat grabbar. Det är ett tufft jobb att göra, kanske en av dessa dagar håller vi en tävling och tar med en av er så att ni kan få en uppfattning om hur jobbigt det är.

Långsamheten på förstasidan borde förhoppningsvis ha fixats av Jason Clark, vår orädda webbmaster, medan vi var på CES. Det orsakades av någon dålig extern kod som undvek oss först men som sedan har fångats. Jag skulle vilja ge er ett sista datum för den uppdaterade förstasidan men jag är inte säker än, Jason har en annan bebis på väg och han kommer snart någon gång så det kommer uppenbarligen att spela en roll för hur saker och ting fungerar. Vi är alla väldigt glada för hans skull, han har varit en fantastisk far till sin första och enda dotter Jada och jag är säker på att han och hans underbara fru Karen kommer att uppfostra sin son i natura. Föräldrarna som de är för Jada är människor jag strävar efter att vara som och jag hoppas att jag kommer att vara som när det är dags för mig.

Jag besökte vad som förhoppningsvis blir den sista potentiella bröllopsplatsen idag, jag tror att vi har hittat den. Nu är det dags att ta på mig min affärshatt och gå och se hur mycket förhandlingar som kan göras för att få ner de löjliga (jag jag kan spla) cateringpriserna.

På min sista free kvällen innan skolan såg jag K19, mest för att jag alltid velat veta hur bra Harrison Fords ryska accent var – det var det inte.

Godnatt världen, väck mig kl 9 tack.