Det är din fantastiska möjlighet, Division 2 för bara 3 euro

0 Shares

Division 2 för endast 3 euro

Att erbjuda perioder med gratis spel utan begränsning, ingen av de klassiska demorna, har blivit vanligt och mycket intressant för både utvecklare och digitalbutiker. Tack vare dessa perioder kan du prova ett spel utan begränsningar och ha en tydlig uppfattning om du verkligen gillar det eller inte. Om ja, köper du det och utvecklaren har konverterat. Om du inte slutar köpa den, har åtminstone den digitala butiken fått en ny registrerad användare som kan vara en potentiell köpare i framtiden.

Den här helgen är det butikerna i UPlay och Epic Games Store de som låter dig spela The Division 2 gratis. Ett spel med en mycket bra miljö i en förödad Whasington DC och där civila och olika fraktioner kämpar för att överleva.

Om du fortfarande inte har ett användarkonto i någon av dessa butiker och vill spela gratis, behöver du bara skapa det. När du väl har det, om du ska spela från Epic Game Store, klicka på den här länken och om du istället föredrar Ubisoft-butiken, klicka här. Båda alternativen tillåter dig spela gratis till nästa mars.

Det mest intressanta av allt är dock att du på båda plattformarna också har möjlighet köp spelet i sin digitala version med otroliga rabatter. Epic Games Store, som nådde ett kommersiellt avtal med Ubisoft förra året för att släppa alla PC-utgåvor, har sänkt spelet från 59,99 € till 10 €. Och UPlay, den officiella Ubi-butiken, erbjuder Division 2 kostar bara 3 euro. Exakt en 95% rabatt som du inte ska släppa.

För bara tre euro kommer du att kunna ta ett spel i sin digitala version (kräver UPlay-startprogrammet installerat) som är grafiskt på en hög nivå och det genom historia och utveckling också. Naturligtvis är det tillgång till standardversionen, inga utvidgningar eller extra innehåll. Du måste förvärva det senare.

Hur man spelar Division 2 om jag inte har PC-spel

Division 2 GeForce nu

Om du vill kunna spela och till och med köpa The Division 2 för att göra det lugnt senare men du inte har en tillräckligt kraftfull dator, lugna dig. Om du kommer ihåg, GeForce nu Den har redan lanserats officiellt och en av butikerna som den integrerar med är UPlay. Så du kan komma åt spelet från Nvidia-streamingtjänsten.

Använd sökmotorn och, ja, när du ska lägga till den i ditt bibliotek, se till att det är den version som finns i Epic Games Store eller Ubisoft store. Och kom ihåg att du kan använda tjänsten från vilken PC eller Mac-dator som helst och till och med Android-enheter.

0 Shares