Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Det är bara en av de där sporadiska sakerna

Jag har en ganska fullspäckad termin och försöker göra klart alla mina examenskrav så att jag kan vara härifrån så fort som möjligt. På grund av detta betyder det att jag i slutet av dagen i allmänhet är upp till nacken i klassarbetet och har inte alls så mycket tid som jag skulle vilja lägga på AT-grejer under veckan. Tack och lov med det nya teamet vi har här borde du inte märka en minskning av mängden innehåll som publiceras. Men igår kväll låg jag i sängen och kunde inte sova…så jag kom ner och kände bara ett behov av att skriva något så jag satte ihop AMD 2004 CPU Roadmap-artikeln, jag hoppas att du gillar den 🙂

Derek har arbetat med en stor sammanfattning av grafikkorten och granskat alla de individuella tillverkarnas kort baserat på allt från Radeon 9600 till GeForce FX 5950. Vi kommer att fokusera på överklockning, brus och kylning eftersom vi redan är krönt prestandaledare inom alla marknadssegment av dessa GPU:er. Jag räknar med att testet tar ungefär en vecka, men jag är inte säker på ett publiceringsdatum än.

De närmaste månaderna kommer att bli väldigt släpptunga med allt från Prescott och Grantsdale till Socket-939 som släpps när april är över. Vi har också NV4x att prata om någonstans längs vägen, det ska bli intressant att se vad som händer eftersom detta är NVIDIAs chans att bevisa att de har uthållighet. Om NV4x inte håller sig mot ATI:s R420 men…

Jag har ungefär en timme innan nästa lektion så jag måste ringa några telefonsamtal och se om jag kan säkra en plats för bröllopet. Jag förväntar mig ett intressant paket senare i kväll, kanske återkommer jag för att prata om det när jag hämtar det…

Ta hand om dig.